• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Atlanta radi sve da trejduje Bogdanovića: Bogdan na cijeni, pet ili šest timova pregovara sa Hoksima!

Autor Haris Krhalić

Atlanta Hoksi poslije razočaravajuće sezone žele da drastično promijene svoj tim. Zbog toga bi Bogdan Bogdanović i Džon Kolins mogli da napuste tim.

 Bogdan Bogdanović bi mogao biti trejdovan Izvor: Profimedia

Kako javlja jedan od bolje obaviještenih NBA insajdera Brajan Vindhorst, Bogdan Bogdanović bi uskoro mogao da napusti ekipu Atlanta Hoksa.

Nekadašnji košarkaš Partizana, Fenerbahčea i Sakramenta je odigrao odlične dvije sezone u Džordžiji, a to nije ostalo neprimjećeno. Sada se oporavlja od povrede i čeka operaciju, a klub uprkos dobrim igrama želi da ga otjera!

"Atlanta je na sve strane! Čuo sam za pet ili šest različitih trejdova na kojima rade. Uglavnom su tu uključeni Džon Kolins i Bogdan Bogdanović. Zapravo jedini igrači koji nisu uključeni ni u jednom razgovoru za trejd su Tre Jang i Deandre Hanter. Vjerovatno će Hoksi uključiit i šokove na draftu", naglasio je Vindhorst.

Atlanta na sljedećem draftu ima pravo biranja 16. i 44. pika, a u klubu su spremni da ponude te pikove, Džona Kolinsa i Bogdana Bogdanovića u zamjenu za neku superzvijezdu. Za sada Vindhorst nije otkrio koji se klubovi interesuju za Bogdanovića, ali znamo da su ranije Milvoki Baksi htjeli da ga dovedu, a da su i Lejkersi pominjani kao jedan od timova koji se interesuje za njega. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC