• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nurkić se posvađao sa navijačem! "Zbog takvih djeca odlaze! Ne sramoti se..."

Autor Haris Krhalić

Jusuf Nurkić čeka da Košarkaški savez BiH dobije novac od države kako bi igrao na Evrobasketu.

 Nurkić svađa sa navijačem Izvor: Profimedia

Eurobasket se približava, ali neizvjesnost oko nastupa Bosne i Hercegovine i dalje traje. Dobro je poznato da su u velikim finansijskim problemima koji su ugrozili njihov odlazak na EP, a pomaka nema ni pored saopštenja u kome su od države tražili dodatni novac.

Informacije o njihovim mukama obišle su cijeli region, ako ne i šire, a mnogo je onih koji se pitaju zašto NBA zvijezde koje nastupaju za Bosnu i Hercegovinu ne pomognu novčano?

Tako je jedan navijač na Fejsbuku napisao da bi sve bilo riješeno kada bi Jusuf Nurkić i Džanan Musa odvojili nedjeljnu platu, a na to je burno reagovao košarkaš Portlanda. Poznato je da Nurkić često replicira na društvenim mrežama i ulazi u polemike, pa se to desilo i usred priprema reprezentacije BiH.

"Zbog takvih kao ti djeca odlaze! Državna reprezentacija je l'? Ne sramoti se", napisao je Nurkić uz ućutkivanje ovog navijača, čime je definitivno potvrđeno da nastup BiH zavisi od novca koji se čeka od države.

Bizarno je da će košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine zahvaljući Košarkaškom savezu Estonije igrati na prijateljskom turniru uoči Eurobasketa. Finansiran im je put u Estoniju gde ih očekuje duel sa domaćinom i Belgijom, a vidjećemo da li će do 1. septembra obezbijediti sredstva za nastup na turniru.

Seniorska selekcija BiH nalazi se u grupi B koja se igra u Kelnu i igraće sa domaćinom Njemačkom, Francuskom, Litvanijom, Slovenijom i Mađarskom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC