• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Legendarni trener upao u depresiju zbog Jokića i Dončića!

Autor Dragan Šutvić

Španski stručnjak pratio je meč u Ljubljani i bio je uplašen zbog svog tima poslije svega što je vidio.

 skariolo o srbiji i sloveniji  Izvor: MN PRESS

Početak Evropskog prvenstva u košarci se bliži (od 1. do 18. septembra), a selektor Španije Serđo Skariolo je u strahu od Srbije i Slovenije. Gledao je meč u Ljubljani i priznao je da je bio blizu da upadne u depresiju.

Na slikovit način objasnio je kako je iz njegovog ugla izgledao duel u "Stožicama" i kako su Nikola Jokić, Luka Dončić, Vasilije Micić i ekipa odigrali taj meč. Ostavilo je sve to na njega veliki utisak.

"Gledao sam meč u Ljubljani i pomislio sam 'Da li da nastavim da uživam u košarci ili da ugasim televizor kako ne bih upao u depresiju'. Vidim igrače poput Jokića, Dončića, Adetokumba, svi oni su na MVP nivou, to je nestvarno", nasmijao se Skariolo i dodao da je po njemu Litvanija među favoritima na predstojećem takmičenju.

Jedna od glavnih tema kada je "crvena furija" u pitanju svakako je Lorenco Braun. Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde novi je plejmejker reprezentacije. Našao se na udaru zbog toga što je dobio državljanstvo iako nema nikakvu vezu sa Španijom.

"Braun postavlja pravi primjer ekipi, sve je bolji i bolji. Mora da nauči kako bolje da uključi saigrače i da ih razigrava i naravno da nauči španski kako bi se bolje snalazio u određenim situacijama. Od kada je došao u reprezentaciju pokazao je kakav je čovjek prije svega. Rudi Fernandez i Serhio Ljulj us mu pomogli da taj period tranzicije počne što jače. Nije mu lako da se navikne na novi sistem i na sve ovo, ali naporno radi, nesebičan je i trudi se da upozna saigrače što bolje", poručio je Skariolo.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC