• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Boban ne mora da brine - zaradiće preko 35.000.000 dolara: Amerikanci ga obožavaju, u Teksasu dobija nove milione!

Autor Haris Krhalić

Hjuston će ostaviti srpskog centra u ekipi, a kada mu istekne ovaj ugovor zarada Bobana Marjanovića u NBA preći će 35 miliona dolara.

 Boban Marjanović novi ugovor u Hjustonu Izvor: Profimedia

Boban Marjanović zbog povrede neće moći da zaigra na Eurobasketu koji počinje u septembru, ali će se oporaviti na vrijeme za novu NBA sezonu i kako javljaju američki novinari ostaće igrač Hjuston Rokitsa. 

Jasno je da će prvi centar ekipe biti mladi Turčin Alperen Šengun i kako bi se oslobodio prostor za njega trejdovan je Kristijan Vud u Dalas, a upravo u zamjenu za između ostalog i srpskog centra. Iako je bilo priče da će Marjanović dobiti otkaz u Teksasu, to neće biti slučaj.

Već je nastupao Bobi u Teksasu i to kada je u sezoni 2015/16 stigao u NBA i bio član San Antonija, a sada će se boriti za minute sa klupe sa dvojicom igrača. Jedan je Bruno Fernando iz Angole, a drugi je NBA veteran Vili Koli-Stajn. 

U ekipi je još jedan mlad i perspektivan centar, a to je Španac Usman Garuba, ali se nekadašnji košarkaš Reala takođe planira kao član startne postave i to na poziciji krilnog centra. Za sada je sigurno da će Boban Marjanović započeti svoju sedmu NBA sezonu u Hjustonu, a vidjećemo da li će uspjeti da se izbori za minute u jako ozbiljnoj konkurenciji.

Do sada je samo na konto ugovora u NBA centar iz Boljevca zaradio 32.700.000 dolara, a u narednoj sezoni mu od Hjustona pripada 3.500.000 dolara što znači da će mu zarada iz NBA skočiti na 36.200.000. Uz sve to dolazi i naknada za brojne reklame koje snima, kao i za uloge u holivudskim filmovima. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC