• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zbog ove utakmice žaliće cijele karijere! Američki biser doživio tešku povredu - propustiće cijelu sezonu NBA lige!

Autor Dragan Šutvić

Košarkaš Oklahome Čet Holmgren nastupio je u revijalnom takmičenju, doživio komplikovanu povredu i sigurno je da neće igrati do sezone 2023/24!

 čet holmgren propušta cijelu sezonu zbog povrede Izvor: Profimedia

Mladi Amerikanac Čet Holmgren propustiće kompletnu debitantsku sezonu jer se povrijedio na revijalnoj utakmici u Sijetlu. Biser Oklahoma Tandera i drugi "pik" ovogodišnjeg drafta zadobio je takozvanu "Lisfrankovu povredu", pri kojoj stradaju kosti i ligamenti centralnog dijela stopala - a u težim slučajevima i jedno i drugo.

Možda će vas zanimati

Čet je bio student poznatog koledža Gonzaga i očekivalo se da predstojeće sezone napravi "bum" sa Oklahomom, gdje bi mu saigrač bio srpski talenat Aleksej Pokuševski. Nažalost, Holmgren je nezgodno doskočio u jednom duelu protiv Lebrona Džejmsa i brzo je ustanovljeno da je teško povrijeđen i da neće moći da igra sve do jeseni 2023. Ogromna šteta.

Holmgrenova povreda sigurno će natjerati NBA timove da zabrane učešće svojih igrača na sličnim revijalnim događajima. Holmgren se povrijedio igrajući u "ligi" u kojoj učestvuju i amateri, a koja je stekla veliku popularnost i okupljala najpoznatija imena lige poput Lebrona Džejmsa i Džejsoa Tejtuma. Osmislio ju je bivši NBA as, Džamal Kroford.

Holmgren je rođen u Mineapolisu 2022. i mnogi mu predviđaju veliku karijeru. Visok je 213 centimetara, "pokriva" pozicije centra i krilnog centra, a na nedavnoj NBA ligi oborio je rekord sa čak šest blokada na jednoj utakmici.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC