• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zemlja je ravna, letio sam 20 sati i nisam bio naopako: Šekil O'Nil šokirao planetu - ima "dokaze" za ludu teoriju!

Autor Dragan Šutvić

Nekada jedan od najboljih košarkaša svijeta iznio je veoma čudnu teoriju.

 šekil o'nil ne vjeruje da je zemlja okrugla  Izvor: Youtube/ Kyle and Jackie O/printscreen

Nekada je Šekil O'Nil bio jedan od najboljih centara NBA lige, danas prepoznatljivo TV lice na američkim kanalima, a u međuvremenu i bivši košarkaš bavi razotkrivanjem "istina". Gostujući u jednom podkastu u Australiji, Šekil O'Nil je objasnio zašto smatra da je planeta na kojoj živimo ravna!

Amerikanac je letio na drugi kraj svijeta punih 20 sati, a kako je rekao u podkastu, tokom tog leta njegov avion se nije prevrnuo. Zvuči veoma čudno i nije baš najjasnije kako je Šek očekivao da se stiže u Australiju, ali je njemu to dovoljno dobar dokaz. Po njegovom mišljenju, trebalo je da bude naglavačke u avionu da bi se dokazalo kako je planeta okrugla?!

Takođe, Šekil O'Nil imao je zanimljivo zapažanje i zbog rotacije jer je on godinama živio pored jezera koje se nikad nije pomeralo...

"To je teorija, samo teorija, uče nas mnogo toga. Ovo je samo teorija. Danas sam letio 20 sati avionom od SAD do Australije. Nisam se prevrnuo, niti sam letio naopačke. Kažu da se zemlja okreće. Živio sam na jezeru 30 godina i nikada nisam viduo da se jezero pomjera lijevo ili desno", izjavio je Šekil O'Nil i tako izazvao veliku polemiku.

Nekadšanji centar nije prvi poznati košarkaš sa ovim kontroverznim stavom. Poznato je da Kajri Irving ne vjeruje u okruglu planetu i u brojne dokazane stvari poput gravitacije, a svojevremeno je čak pokušao da demantuje postojanje dinosaurusa. Plej Bruklina jedan je od najpoznatijih ljudi koji tvrdi da moderna nauka pokušava da prevari ljude, pa se u skladu sa tim nije vakcinisao protiv korona virusa i zbog toga je propustio veći deo prethodne sezone.

Takođe, Džej Ar Smit smatra da treba zabraniti mape, globuse i ostale predmete koji se koriste u geografiji. On je dodao i da Kolumbo nije uradio ništa kada je prije sedam vijekova otkrio američki kontinent jer je on već bio pronađen.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC