• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ostavila NBA legendu poslije 23 godine i ne može da nađe ljubav: Vezom šokirala SAD, a sad ima novi problem! (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Bivša žena legendarnog košarkaša Skotija Pipena ima mnogo problema da nađe ljubav svog života.

 Bivša žena Skotija Pipen ima ljubavne probleme Izvor: Instagram/larsapippen/printscreen

Tokom prethodnih godina Larsa Pipen (48) nekadašnja supruga NBA legende Skotija, postala je jedna od najpoznatijih žena poznatih sportista u SAD. Ona je više od dvije decenije bila u braku sa bivšim igračem Čikaga, Hjustona i Portlanda, ali od kako su se zvanično razveli prošle godine, na ljubavnom planu joj ne ide sjajno.

Pokušavala je da nađe novu ljubav i čovjeka uz kojeg će se skrasiti, ali su mediji mnogo češće pisali o njenim avanturama. Larsa sada pravi kratku pauzu sa dejtovima i donosi neke velike životne odluke, a period u kojem nema dečka iskoristila je da sumira utiske sa svih izalazaka koje je imala nakon što se razvela.

Ona je u međuvremenu smuvala košarkaša koji je mlađi više od dvije decenije, a on je čak i varao svoju tadašnju djevojku sa njom. Uslijedio je jedan lajk na Instagramu o kojem se pričalo danima, a zatim i raskid kontroverznog odnosa sa NBA igračem koji je u vezi.

Pogledajte kako izgleda Larsa:

"Osjećala sam da sam mentalno stabilna, ali znaš kako... Bila sam udata za stvarno poznatog momka koji je bio zaista sladak i imao dobro tijelo, bio je veoma uspješan i dao mi je četvoro prelijepe djece. Pa gdje ćeš, dođavola, da nađeš lika koji može da popuni samo neku od tih kategorija? Teško je. Iskreno, mislila sam da će mi biti lakše", rekla je Larsa u jednom američkom podkastu.

Nekadašnja supruga višestrukog NBA šampiona svjesna je da će morati da spusti kriterijume kako ne bi zauvijek ostala sama. "Kada počnem opet da izlazim sa likovima, moraću da znam da ne mogu od njih da dobijem sve što želim. Imala sam život iz snova, sjajan brak koji je trajao 23 godine." Tokom njega su Skoti i Larsa dobili četvoro djece, ali su posljednjih godina imali mnogo trzavica.

Skoti je 2016. godine potpisao papire za razvod braka i kasnije ih povukao, ali je Larsa 2018. godine zatražila da se ipak razvedu. Nakon tri godine postupka, kraj njihovog braka ozvaničen je 2021. godine, a Larsa je počela da se viđa sa nekim drugim poznatim muškarcima. Prethodnih godina se spekulicalo o njenim avanturama sa poznatim rep muzičarima, ali i dvojicom NBA igrača - kontroverznim košarkašima Tristanom Tompsonom i Malikom Bizlijem.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC