• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odvratna fotografija španskog reprezentativca! Šta mu je to na šortsu? Ovakav je igrao meč! (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Španski košarkaš Usman Garuba glavna je tema košarkaške publike posljednjih dana zbog onoga što mu se desilo na meču protiv Holandije.

 Usman Garuba prljavi šorts Izvor: Twitter/NBAMemes/printscreen

Kao i ostale najjače evropske reprezentacije, Španci su prethodnih dana igrali dva kvalifikaciona meča za Mundobasket. Na utakmici protiv Holandije koju su pobedili (86:64) nastala je užasna fotografija koja je brzo obišla svijet i šokirala ljubitelje košarke. U centru pažnje našao se centar Španaca Usman Garuba (20), odnosno njegov isprljan šorts...

Iako nema mnogo detalja o tome šta se desilo tokom utakmice, sa slike bi moglo da se zaključi kako je španski košarkaš izvršio nuždu tokom samog meča!

Mladi košarkaš rođen u Madridu postao je zbog ovog detalja glavna tema, a njegov učinak od 10 poena i šest skokova potpuno je pao u drugi plan. Niko ne priča o tome kako momak nigerijskog porijekla igra za Španiju i da li bi centar Hjustona mogao da bude "X faktor" u narednim godinama... Nekadašnji košarkaš Reala i "Zvezda u usponu" Evrolige uspio je pažnju da skrene na drugačiji način. Pogledajte fotografiju sa meča:

Ova situacija podsjetila je ljubitelje košarke na scenu sa finala NBA lige 2008. godine, kada Pol Pirs za Boston igrao protiv Los Anđeles Lejkersa. On je napustio teren u kolicima, a zatim se samo nekoliko minuta kasnije vratio u igru. Navodno, iskoristio je taj trik kako bi otišao u toalet, a zatim bez ikakvih problema nastavio meč.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC