• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije loše što je zagustilo! Kalinića ne brinu padovi Srbije: Moramo da shvatimo poentu ovih mečeva u grupi!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nikola Kalinić analizirao je meč sa Češkom i dešavanja na terenu. /Od izvještača MONDA sa Eurobasketa Nikole Lalovića/

 Nikola Kalinić o pobjedi Srbije protiv Češke Izvor: MN PRESS

Upisala je Srbija drugu pobjedu na isto toliko utakmica na Eurobasketu.

Poslije Holandije pala je i Češka u Pragu (81:68). Ponovo je bilo oscilacija u igri, krajem treće četvrtine došlo je do novog pada. Domaćin grupe D je to kaznio, smanjio minus, na kraju se srpski tim izvukao.

Možda će vas zanimati

Uprkos svim dešavanjima na parketu Nikola Kalinić nije zabrinut. Uvjeren je da će stvari doći na svoje kada to bude bilo najpotrebnije. On je na parketu proveo 24 minuta i dao 10 poena. Iako nije sve bilo savršeno, nema dilemu oko nastavka takmičenja.

"Nije možda ni loše što je malo zagustilo, da shvatimo da je ovdje svaka utakmica bitna. Generalno dobra predstava u ova dva dana, dvije pobjede, gradimo igru, principe, za ono kada bude bilo najbitnije. Moramo da vidimo šta smo radili dobro i šta možemo da popravimo. Mislim tu i na defanzivnu tranziciju, malo tu škripi, malo više naglaska na to da stavimo", rekao je Kalinić.

Malo brine činenica da su u meču koji je mogao da bude riješen znatno ranije dosta minuta na parketu proveli nosioci. Vasilije Micić je igrao 30 minuta, Nikola Jokić 25. Da nije došlo do opuštanja vjerovatno bi oni dobili veći odmor.

"Niko nije igrao neke velike minute, nekih dvadesetak. Imamo sada slobodan dan pred meč sa Finskom, da prošetamo malo kroz grad, da popijemo kafu. Njih nisam toliko gledao u ova dva meča. Znam da ih predvodi Markanen, NBA Igrač i da igraju dobro, dobili su Poljsku što možda neki nisu očekivali. Svi ovdje su sa jakim timovima i svako svakoga može da dobije."

Novinari su pitali srpskog košarkaša i da li mu se dopao izbor di-džeja, pošto je u jednom momentu sa razglasa mogao da se čuje poznati hit "Koktel ljubavi". Dok je odgovarao na to pitanje, pored njega se pojavio Jan Veseli. "Ne znam ko je bio di-džej, mora da je tu pjesmu pustio Veseli", našalio se Kalinić i nasmijao nekadašnjeg saigrača iz Fenerbahčea sa kojim će od ove sezone sarađivati u Barseloni.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC