• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Emotivno veče i poraz Partizana u Fuenlabradi! Željko vidio probleme crno-bijelih, čeka ih novi meč u Španiji!

Autor Haris Krhalić

Ekipa Željka Obradovića izgubila je od Fuenlabrade. Naredni meč igraju sa Huventudom.

 Partizan poražen od Fuenlabrade Izvor: twitter/BFuenlabrada

Partizan je izgubio još jedan meč na pripremama, poslije Borca iz Čačka crno-bijeli pali su i u Španiji. Fuenlabrada je odnijela trijumf pred punom halom u sjajnoj atmosferi u čast velikog prijateljstva dva kluba i istorije koja ih povezuje. Uprkos svemu tome na kraju je španski tim bio ubjedljiv - 94:84 (26:22, 22:23, 29:29, 21:19).

Imao je Željko Obradović priliku da vidi probleme u igri svog tima i nedostatke koje ima. Jasno je da je prijateljski meč i da rezultat nije bio u prvom planu, ali je svakako iskusni srpski stručnjak mogao da se uvjeri i gdje stvari "škripe" i šta je to što će morati da poprave u narednom periodu. Već u nedjelju ih čeka još jedan duel u Španiji, sa Huventudom.

Pred sam početak meča navijači Fuenlabrade pokazali su da ne zaboravljaju povezanost između dva kluba, skandiranje, aplauzi, ovacije i posebna koreografija, sve to pratilo je početak ovog duela. Na kraju, po rezultatu, nisu bili pretjerano prijateljski nastrojeni, mada će malo ko poslije svih dešavanja na parketu i na tribinama da pamti rezultat.

Sada Obradovića i izabranike čeka još jedan tim sa kojim imaju istorijsku povezanost. Partizan je evropsku titulu osvojio pobjedom upravo protiv Huventuda. Čuvenom trojkom Aleksandra Đorđevića je srpski tim stigao do titule. Očekuje se i da će duel koji se igra u nedelju takođe biti u znaku prisećanja na velike uspjehe i istorijsku povezanost dva tima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC