• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hit fotka sa Eurobasketa! Navijači se šale na račun Jokića i Dončića - "Pričuvajte mu sina, dok igra u polufinalu"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Slika koja je nastala prije nekoliko dana ponovo je postala hit na društvenim mrežama. Sloter, Jokić i Dončić u glavnim ulogama.

 Nikola-Jokic-i-Luka-Doncic-sa-Ej-Dzej-Sloterom-i-sinom Izvor: MN Press/Matic Klansek Velej/Sportida

U polufinalu Eurobasketa neće igrati nijedna od tri najveće zvijezde. Ispali su redom Nikola Jokić, Janis Adetokumbo, pa Luka Dončić. Sva trojica završila su takmičenje i sada im slijede pripreme za novu sezonu NBA lige. U završnici takmičenja igraće Njemačka-Španija, odnosno Francuska-Poljska. Upravo su Poljaci napravili vjerovatno i najveće iznenađenje pobjedom protiv Slovenije.

Oni su u odličnom raspoloženju poslije ogromnog uspjeha, pa je tako jedan slika koja je nastala prije nekoliko dana ponovo postala hit. Koriste je mnogi da se našale i da pokažu kakav je uspjeh ta reprezentacija napravila. U pitanju je fotka na kojoj se nalaze Nikola Jokić, Luka Dončić i Ej Džej Sloter. Amerikanac, naturalizovani reprezentativac Poljske, zamolio je Luku i Nikolu da se slikaju sa njegovim sinom, što su njih dvojica i učinili.

Sada je ta fotka iskorišćena za razne šale na društvenim mrežama. "Neka sjedne svako ko ne igra u polufinalu Eurobasketa", "Ma, to su Dončić i Jokić pitali polufinalistu EP za sliku", "Sloter je dao Nikoli i Luki da mu pričuvaju sina dok igra u polufinalu", "Kako život piše čudne scenarije", bili su to samo neki od mnogobrojnih komentara i poruka koje su nastale poslije trijumfa Poljske i eliminacije Slovenije.

Sloter je meč završio sa 16 poena, Dončić je dao 14, uz 11 skokova i sedam asistencija, ali i pet ličnih greški. Zbog toga je po završetku susreta bio veoma bijesan. Prvo je psovao sudije na srpskom, pa se onda poslije toga na konferenciji za medije izvinjavao cijeloj naciji zbog eliminacije. "Igrao sam očajno, iznevjerio sam svoju zemlju", rekao je Luka.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC