• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda pobijedila u posljednjoj sekundi! Koš Luke Mitrovića odlučio utakmicu protiv Rusa (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Crvena zvezda pobijedila Jenisej na pripremama košem srpskog centra u posljednjoj sekundi.

 crvena zvezda pobijedila jenisej Izvor: TV Arena sport/screenshot

Crvena zvezda pobijedila je ruski tim Jenisej na pripremnom turniru u Antaliji, rezultatom 72:71 (19:17, 19:21, 13:20, 21:13), a koš odluke dao je Luka Mitrović u posljednjoj sekundi. On je završio akciju koju su pokrenuli plejmejker Džejlen Adamans i Ognjen Dobrić, tako što je poentirao iz reketa i nagradio trud crveno-bijelih u borbenom meču, koji nije ličio na prijateljski. Pogledajte koš odluke:

Pogledajte

02:25
Crvena zvezda - Jenisej zavrsnica meca
Izvor: Arena Sport
Izvor: Arena Sport

Uz veliki doprinos krila Beograđana Stefana Lazarevića i važne poene Ognjena Dobrića i Branka Lazića u završnici, crveno-bijeli su se vratili sa dvocifrenog minusa, a rival je na početku posljednjeg minuta imao tri poena prednosti.

Ipak, petorka kojoj je trener Vladimir Jovanović dao šansu da "prelomi" utakmicu to je i uradila. Činili su je Adams, Dobrić, Lazić, Lazarević i Mitrović.

Crveno-bijeli su nastupili u ovom meču bez Stefana Markovića i Hasana Martina, a naredni meč igraće u nedjelju protiv Lokomotive iz Krasnodara. Poslije turnira u Antaliji, Zvezda će igrati i na turniru u Nikoziji (Kipar) i tamo će 23. i 24. septembra rivali biti Peristeri i Olimpijakos.

Ostaje da se vidi da li će povrijeđeni Nemanja Nedović biti u stanju da se za nedjelju dana pridruži saigračima u "generalnim probama" za početak sezone ABA lige krajem septembra, a potom i Evrolige, u kojoj će Zvezda početi takmičenje 7. oktobra, na terenu dvostrukog uzastopnog šampiona - Anadolu Efesa.

ZVEZDA: Holand, Lazarević 10, Adams 8, Mitrović 24, Lazić 2, Dobrić 10, Ivanović, Ilić, Kuzmić 6, Petrušev 1, Topić, Bentil 11

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC