• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neprihvatljivo je kako smo igrale: Srbija izgubila na Mundobasketu, Maljkovićevu jedna stvar ljuti - "Ova generacija..."

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Marina Maljković je istakla da je Srbija na startu Svjetskog prvenstva protiv Kanade samo u prvoj četvrtini igrala kako je trebalo.

 Neprihvatljivo je kako smo igrale: Srbija izgubila na Mundobasketu, Maljkovićevu jedna stvar ljuti - "Ova generacija..." Izvor: MN PRESS

Košarkašice Srbije nisu uspjele da na pravi način započnu učešće na Svjetskom prvenstvu u Australiji, pošto su u prvom meču izgubile od Kanade 60:67. Selekcija Marine Maljković je doživjela poraz u kom je presudna bila slaba igra u drugoj četvrtini, kada su Kanađanke stigle do rekordne prednosti od 15 poena.

U drugom poluvremenu Srbija nije uspjela da se značajnije približi i stigne do preokreta. Maljkovićeva je bila nezadovoljna učinjenim, pošto su evropske šampionke odigrale slab meč.

"Neprihvatljivo je to kako smo igrali u drugoj dionici. Mnogo izgubljenih lopti, što je bilo ključno na meču. Bili smo bolji u skoku, ali na kraju to ništa nije značilo. U prvoj četvrtini smo igrali tako treba. Naravno, bilo je grešaka, ali držali smo se plana. Bilo je nekoliko dobrih momenata i u drugom dijelu. Ova generacija je u tih prvih 10 minuta pokazala koliko može, ali, nažalost, nismo uspjeli da igramo u tom ritmu svih 40 minuta", izjavila je Maljkovićeva, prenio je zvanični sajt Košarkaškog saveza Srbije.

Kapiten Srbije Tina Krajišnik istakla je da se ovome nije nadala i da je očekivala bolju igru svog tima.

"Igrale smo loše, posebno u drugoj četvrtini. Krenule smo dobro, zaustavile smo tranziciju, ali druga i treća dionica nisu bile dobre. Nismo imale snage da se probudimo do kraja utakmice. Definitivno moramo da popravimo mnogo toga, imamo 24 sata do sljedeće utakmice. Moramo bolje", navela je Krajišnik.

Srbiju u petak od 04.00 po srednjeevropskom vremenu očekuje drugi meč na Svjetskom prvenstvu u Sidneju, a rival je selekcija Japana.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC