• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nisam prešao u Barsu da bih igrao sa Vlahovićem: Veliko priznanje bivšeg igrača Reala - "Zvao me je Ćavi, ali..."

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Alvaro Morata je ostao bez transfera u Barselonu, ali svoj put u Juventusu nije nastavio i u novoj sezoni, već se vratio u Atletiko Madrid.

 Morata-nije-presao-u-Barselonu-da-bi-igrao-sa-Vlahovicem Izvor: Profimedia/Insidefoto/Sipa USA/Federico Tardito

Početak nove sezone u Juventusu nije nimalo prijatan ni za njihove navijače, a ni za igrače. Poslije serije loših rezultata i poraza od Monce, treneru Masimilijanu Alegriju se "drma klupa" i sve češće se licitira da bi mogao da dobije otkaz torinskom velikanu.

Dobro ne ide ni Dušanu Vlahoviću, koji usljed nedostatka kvalitetne podrške ne uspijeva da trese mreže s lakoćom s kojom je to činio u dresu Fiorentine, pa i njega mediji u Italiji sve češće kritikuju. Ali u timu Juventusa od ljetos nema Alvara Morate, koji je zbog tog tima prošle zime ostao bez transfera u Barselonu.

Ćavi Ernandez je bio zimus zainteresovan da bivšeg igrača Real Madrida dovede na "Nou Kamp", međutim, u "staroj dami" nije postojala dovoljna želja da puste Španca da ranije prekine pozajmicu. Zbog toga se na kraju sezone vratio u Atletiko Madrid.

"Tačno je da sam zimus bio u kontaktu sa Barselonom. Ćavi me je zvao, pričali smo o fudbalu, o svemu. Bilo mi je zadovoljstvo, mnogo mi je značilo što me je zvao čovjek koji je bio fenomenalan igrač, kao što je Ćavi. Baš mi je godilo", rekao je Morata.

Špancu to nije bila jedina ponuda koja mu je stigla, ali je ipak ostao u Juventusu. Glavni razlog je taj da bi mogao da igra sa Dušanom Vlahovićem, što je bila velika želja trenera Masimilijana Alegrija.

“Imao sam četiri-pet ponuda zimus, ali ih je Alegri sve blokirao. Bio je izričit: 'Želim da ostaneš, da igraš zajedno sa Vlahovićem'. Meni je bilo naporno da igram po lijevom boku, ali sam to i uradio", ispričao je Alvaro Morata.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC