• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači postrojili fudbalere Juventusa: Kostić i Vlahović osjetili bijes ultrasa zbog raspada tima (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Neuobičajene scene u Italiji - navijači Juventusa postrojili su svoje igrače nakon novog poraza u Seriji A protiv Monce. Na tom susretu igrali su Dušan Vlahović i Filip Kostić.

 Navijaci-Juventusa-postrojili-Vlahovica-i-Kostica Izvor: Twitter/footitalia1/PuebloJuve/Screenshot

Juventus je u velikoj krizi i iz nje nikako da izađe. Nisu uspjeli da se izdignu ni na gostovanju Monci, novom članu Serije A, pošto je Anhel di Marija rano dobio naivan crveni karton i ostavio svoju ekipu na cjedilu, pa Dušan Vlahović, Filip Kostić i njihovi saigrači sa desetoricom na terenu nisu uspjeli da ostave bolji utisak.

Jedini gol na meču za pobjedu Monce postigao je Kristijan Gitkjer i tako produbio priče o otkazu koji se sprema Masimilijanu Alegriju, a pošto trofejni trener nije bio na klupi "stare dame" - navijači su svoj bijes iskalili na fudbalerima...

Nekoliko hiljada njih doputovalo je u Moncu kako bi bodrili svoje miljenike, a nakon još jedne loše partije "postrojili su" ih ispod tribine i kritikovali ih nekoliko minuta prije nego što su im dozvolili da odu u svlačionicu.

Svi igrači Juventusa su pognute glave slušali uvrede sa tribina i svakako ovo nisu scene na koje su navikli, međutim sada se već pojavljaju kada je u pitanju torinski klub. Slično je bilo i u srijedu kada je Benfika slavila 2:1 u Torinu, tada su najvatrenije pristalice tražile od igrača Juventusa da se "nacrtaju" ispred njih dok su im zviždali, a gotovo identična scena ponovila se i na gostovanju u Monci gdje su ih ponovo razočarali.

Juventus inače ne zna za pobjedu posljednjih pet mečeva, a zapravo od početka nove sezone imaju tek dva trijumfa - nad Specijom i Sasuolom. Izgubili su još tri utakmice i remizirali četiri puta, pa su tako bez bodova u Ligi šampiona, dok u Seriji A zauzimaju osmo mjesto sa deset bodova.

Pogledajte scenu sa meča Monca - Juventus!


A ovako je bilo samo prije nekoliko dana nakon susreta Juventus - Benfika!

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC