• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan opet pao, sve je krenulo nizbrdo poslije Panterovog poteza: Dimitrijević sa 30 poena potopio crno-bijele!

Autor Haris Krhalić

Kevin Panter je svojim nesmotrenim potezom dozvolio Uniksu da se vrati u meč i da na kraju na krilima sjajne igre Nenada Dimitrijevića dobije meč!

 Partizan Uniks 77:83 pripremni meč Izvor: MN PRESS

Partizan je ređao pobjede na VTB kupu u Moskvi sve do samog kraja takmičenja, ali je na kraju pao u posljednja dva susreta. Prvo su u polufinalu poraženi od Zenita, a onda ih je u meču sa treće mjesto savladao UNIKS 83:77.

U neizvjesnom meču crno-bijeli su vodili u prvom poluvremenu, ali nisu uspjevali da se odlijepe, a u posljednjih deset minuta ušlo se sa prednošću od dva poena za crno-bijele. Tu je ipak na kraju raspoloženi Nenad Dimitrijević uspio da prelomi meč i da sa 30 poena donese pobjedu svom timu.

UNIKS - Partizan 83:77 (22:23, 17:20, 21:19, 23:15)

Makedonski bek je bio nerješiva enigma za odbranu ekipe Željka Obradovića pošto je pogodio osam puta iz devet pokušaja za dva, a uz to je dodao tri pogođena šuta za tri i čak 11 datijh slobodnih bacanja. Nije bilo ni približno tako raspoloženog igrača u redovima crno-bijelih. 

Uroš Trifunović i Janis Papapetru su sa po 12 poena bili najefikasniji na meču, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu. Možda i prelomni momenat utakmice desio se u trećoj četvrtini kada je Kevin Panter dobio svoju drugu nesportsku nakon čega je isključen. 

U tom momentu Partizan je vodio sa osam poena razlike, a nakon toga prednost se topila da bi na kraju svojim pogocima Nenad Dimitrijević uspio da donese treće mjesto UNIKS-u. 

Ovo je bila posljednja pripremna utakmica Partizana pred novu sezonu, a takmičarski dio godine za tim Željka Obradovića počinje već u nedjelju kada će se u Zagrebu sastati sa Cibonom

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC