• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić poslije poraza na premijeri: Nije smak svijeta, tri dana smo trenirali sa sedmoricom igrača!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Trener Igokee otkrio šta je u velikoj mjeri kumovalo porazu od Mornara

 Dragan Bajić poslije poraza Igokee od Mornara Izvor: MN PRESS

Košarkaši Igokee poraženi su od Mornara rezultatom 91:83 u meču prvog kola nove sezone ABA lige.

Ekipa Dragana Bajića imala je deset poena prednosti nakon prvog poluvremena, ali su Barani predvođeni sjajnim Derenom Raselom koji je postigao 41 poen, u nastavku preokrenuli i stigli do trijumfa.

Trener Igokee Dragan Bajić čestitao je gostima na zasluženoj pobjedi, koja ga kako se čini nije previše zabrinula.
"U najavi sam rekao da prvo kolo donosi određeni pritisak pogotovo domaćoj ekipi. Prošle godine pobijdeili smo samo to prvo kolo na domaćem parketu, sad se desilo da smo opet poraženi. Čestitam Mornaru na zasluženoj pobjedi. Vidjeli smo dva poptuno suprotna poluvremena, u prvom smo dobro izgledali, prvenstveno defanzivno, iako u finišu smo malo posustali. Deset poena prednosti bi nam trebalo biti dovoljno da privedemo utakmicu kraju, ali puno faktora je doprinijelo ovom porazu", rekao je Bajić,a onda otkrio da je već nekoliko dana radio sa "okrnjenom" ekipom.

"Nisam htio da juče spominjem, ali trenirali smo tri dana sa sedam igrača. Ostao sam bez Jošila, Nakić nije trenirao zbog stomačnog virusa, ali stisnuo je zube i odigrao večeras, Stivens nije tri dana trenirao zbog povrede, ali je stisnuo zube. Znamo da Kondić i Kroford nisu u formi, s tim da je Kroford ogdigrao dobro ofanzivno. Rasel je pokazivao tokom priprema da ima kapacitet, danas je pogodio mnoge teške šuteve. Nakon povratka u egal oni su bili puni samopouzdanja, a onda su se otvorili i ti neki šutevi, vidjeli smo da su imali odlične procente".

Bajić je dodao da je najvažnije sada da se njegovi igrači oporave i da se ekipa kompletira.

"Najbitnije za moj tim je da što prije da pokušamo da osoposobimo sve igrače, a treba nam vremena da uđemo u formu i krenemo sa dobrim rezultatima. Nije smak svijeta, i pretprošle sezone smo izgubili 25 razlike od Mege na početku, pa smo bili četvrti na kraju sezone. Već u narednoj utakmici pokušaćemo da ispravimo greške i nadam se da ćemo imati više igrača u rotaciji", zaključio je Bajić.

Košarkaši Igokee u srijedu putuju u Istanbul gdje će u četvrtak igrati protiv Bahčešehira u FIBA Ligi šampiona, a 9. oktobra gostovaće Megi u drugom kolu ABA lige.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC