• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bijes zbog Partizana - Zašto je pomjeren termin meča u Skoplju?

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Meč MZT Skoplje - Partizan je trebalo da bude igran u večernjem terminu, ali nakon odluke ABA lige, domaća ekipa bi mogla da ima manju podršku usljed odigravanja utakmice tokom radnog dana.

 ABA liga - MZT nezadovoljan zbog pomjeranja meča sa Partizanom Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Nova sezona ABA lige tek što je počela, a već stižu i prva saopštenja. Košarkaški klub MZT iz Skoplja oglasio se i poručio da su lideri ABA lige napravili presedan time što su pomjerili početak utakmice 2. kola regionalnog šampionata protiv Partizana.

Ova utakmica bila je zakazana za ponedjeljak 10. oktobar u 21.00 časova, ali su čelnici ABA lige odlučili da pomjere početak na 16.00 časova. I to je dovelo do reakcije rukovodstva MZT-a.

Kako navode iz skopskog kluba, oni razumiju bijes navijača zbog toga što će njihova ekipa protiv Partizana igrati meč radnim danom u tako ranom terminu, što bi mnoge moglo da spriječi u prisustvovanju utakmici.

"Bili smo šokirani informacijom koju smo dobili iz kancelarije ABA lige bez konkretnog i valjanog obrazloženja. Želimo da navijači znaju da smo i pored svih napora, pritisaka, korišćenja veza i konekcija, uradili sve da vratimo meč u prvobitno zakazano vrijeme, ali nismo uspjeli u tome. Iskreno se izvinjavamo, ali postoje neke stvari koje jednostavno nismo dovoljno moćni da promijenimo, za razliku od nekih drugih učesnika u tom takmičenju", navodi se u saopštenju MZT-a.

Makedonski klub je u prvom kolu nove sezone ABA lige upisao poraz, pošto ih je Crvena zvezda savladala 87:67.

"Želimo da apelujemo na sve koji imaju plavo-bijelu krv u venama, ali i na one koji imaju simpatije za MZT Skoplje i vole košarku, da shvate nepravdu koja nam je nanesena kao dodatnu motivaciju da urade sve i da se nađu na tribinama u halu", navodi se još između ostalog u saopštenju kluba iz prestonice Severne Makedonije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC