• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA šampioni se otvorili - poslije nokauta mu dali 140 miliona dolara!

Džordan Pul dobiće novi ugovor poslije skandala.

 Džordan Pul ide u Golden Stejt - ugovor 140 miliona dolara Izvor: Tweet/ClutchPoints/screenshot

Džordan Pul (23) dobija 140 miliona dolara poslije skandala i nokauta od Drejmonda Grina (32). Golden Stejt je u završnoj fazi pregovora sa mladim košarkašem i uskoro će staviti paraf na četvorogodišnji ugovor. Očekuje se da sve postane zvanično u narednih nekoliko dana, piše pouzdani novinar ESPN-a Adrijan Vojnarovski. Nije ovo novost, pošto je još prije haosa koji je nastao bilo priče da ga čeka značajno povećanje plate i produžetak saradnje.

Na ovaj način Voriorsi su poslali i poruku veteranu i jednom od najiskusnijih igrača da će morati da pronađe način da se pomiri prvo sa njim, a onda ponovo da zadobije povjerenje saigrača. Pojavile su se i spekulacije da je franšiza spremna i da trejduje Grina ukoliko se to ne dogodi, svjesni da je vrijeme za "restart" i pravljenje novog tima u kom bi jedna od uzdanica mogao da bude upravo Pul.

"Sramota me je, ne samo zbog sebe, već i zbog Džordana i njegove porodice, znam kako bi se moja majka osjećala da je videla taj snimak. Zaista mi žao. Teško mi je i da zamislim da mu sada priđem i da razgovaram sa njim. Ako ikada želi da razgovara o tome, ja sam tu. Odluka je na njemu, ne želim ništa da forsiram, prihvatiću njegov izbor kakav god da bude", rekao je Grin.

Pul je prošle sezone odigrao 51 meč za "ratnike" i prosječno je bilježio 18,5 poena, 4 asistencije i 3,4 skoka po meču. Nivo igre podigao je u plej-ofu gde je na šest mečeva davao 25 i više poena i imao je važnu ulogu u osvajanju titule u kojoj je učestvovao i Nemanja Bjelica. Takođe, Džordan se istakao i kao pouzdan izvođač slobodnih bacanja, pošto je prošle sezone imao najbolji procenat u ligi od 92,5 odsto sa linije penala.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC