• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željko Obradović pričao na konferenciji za medije poslije poraza od Armanija.

 Željko Obradović nakon poraza od Olimpije Izvor: YouTube/Printscreen/Baskonia

Konferencija za medije poslije poraza Partizana od Armanija.

23:09

KRAJ

Konferencija za medije je završena.

23:07

PARTIZAN? KAKAV PRITISAK

"Volim Partizan, ne osećam nikakav pritisak, zato sam se vratio ovde. Volim Partizan i uživam ovde", rekao je Željko na pitanje o pritisku.

23:06

PRODATE LOPTE, NAJGORA STVAR

"Uvek postoje dobre i loše stvari. Bili smo spori u napadu, laki koševi, tu su nas stigli. Vratili smo se, došli u dobru situaciju. Pokušaćemo da vidimo analizu, da razgovaramo. Hrabrim ih. Nema gore u košarci. Prodata lopta je najgora stvar, posebno kada se to desi bez ikakvog razloga. Ako hoćeš da dodaš, pa odreaguje protivnik, to može da se razume. Ovako kada nema nigde nikog, to su veliki problemi. Pokušaću da osposobim tim za četvrtak."

23:04

POJAČANJA - BOŽE ME SAČUVAJ!

"Od letos čitam po novinama toliko imena, to je naučna fantastika. Niko do sada nije došao neko da mi kaže, ovaj ili onaj igrač je na tržištu. Ko postavlja informacije iz ove ili one zemlje. Nemam pojma. Bavim se svojim igračima. Igrač koji nam je pomagao, Glas, vraća se iz povrede. Nesposoban je da nam pomogne. To je tako, tražićemo rešenje u onome što imamo. To što se priča o imenima, neke cifre. Bože me sačuvaj. Jedini je to komentar. Bože me sačuvaj. Kako se to dešava da se tri meseca priča o transferima i imenima, gde igrači, poput Kampaca. Jeste vi pročitali koliko je Fener hteo njega da plati ili Real. Mi da uđemo u to? To je napravljena priča da Partizan ima pare. Partizan zahvaljujući navijačima ima respektabilan budžet za nas. Da cimam Ostoju ili Zorana Savića, ne pada mi na pamet. Imam to što imam. Daćemo sve od sebe.

23:02

VERUJEM U NJIH

"Treba se vratiti na pripremni period, prošli smo pripreme bez plejmejkera, Dante je imao probleme in a turneji u Španiji, čuvali smo ga. Imao je problem sa povredom i zato nije išao u Moskvu, tad se vratio Madar. Imali smo jednog igrača, Jam je došao iz reprezentacije, dao sam mu duži odmor. Tu neke stvari leže. Krenuli smo u sezonu, a da nismo imali pripremu koja je adekvatna. Ne možete da reagujete. Aleksa je van tima. I Smailagić. Verujem u ove igrače.

23:00

"UVEK SAM UZ IGRAČE"

"Pokušavam timu sve da kažem na treningu, u svlačionici, na sastancima. Uvek ću stajati iza igrača i biću uz njih. Sve te analize ostaju za nas interno. Ko je šta radio. Ne radi se o jednom igraču, radi se o timu. Da napravimo analizu, bilo je dobrih stvari i da vidimo koje su loše. I posle Studentskog centra sam rekao da se to zaboravlja, tako i ovo mora da se zaboravi. Čeka nas Virtus. Idemo u sredu utakmica. Imamo 60 u regularnom delu, ovo je tek šesta, još 54. Tek smo na početku. Radićemo, videćemo dokle možemo da dođemo. Želja je bila prisutna, nošeni publikom. Hvala navijačima, impresionirali su me. Nadam se da će nastaviti da pružaju podršku."

22:58

ARMANI IGRAO PAMETNIJE

"Imali smo prednost, pa smo imali lošu selekciju u napadu, prodate lopte. Imali smo četiri napada zaredom u kojima smo to uradili. Pre toga, u prvom poluvremenu se ponavljala ista boljka. To je problem. Pokušavam sve da uradim na tu temu da ih razdrmam i da im objasnim kako se koristi faul, posebno kada nisi u bonusu. U prvom poluvremenu su uspele da se vrate, to je sastavni deo igre koji razumeju pametni igrači, mi to ne radimo. Dali su nam tri poena u momentu kad smo imali još dva mala faula u prvom poluvremenu. Završnicu smo odigrali loše, prodate lopte, ne šutneš na koš. Iskusan tim kao što je Milano kažnjava to. Igrali smo veliki deo dobro protiv tima koji je planiran za fajnal-for. Možemo pametnije".

22:56

ŽAO MI JE NAVIJAČA

Prvo se Obradović obratio na engleskom.

"Hvala navijačima na sjajnoj atmosferi. Žao mi je zbog njih, zbog načina na koji smo završili meč. Čestitam Armaniju. Igrali su pametno u završnici i zato su pobedili.

22:55

STIGAO JE I OBRADOVIĆ

Došao je trener Partizana Željko Obradović.

22:53

MESINA: ČESTITAM MOJIM IGRAČIMA

Prvo je na konferenciji za medije došao trener Armanija Etore Mesina. Imao je kratko izlaganje.

"Važna pobeda protiv tima koji vodi Obradović. Težak početak možda zbog atmosfere i uzimanja šuteva umesto ulaska u reket. Čestitam mojim igračima koji su pokazali da mogu da igraju u teškim okolnostima, pokazali su karakter", rekao je Mesina.

22:50

DOBRO DOŠLI

Dobro došli na konferenciju za medije posle meča Armanija i Partizana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije