• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Košarkaš Partizana pripremao NBA zvijezdu za novu sezonu! As Niksa potvrdio: Radio sam sa Ledejem!

Autor Haris Krhalić

Košarkaš Partizana pomogao je NBA igraču Džulijusu Rendlu tokom ljeta.

 Zek Ledej radio sa Džulijusom Rendlom Izvor: MN Press/Profimedia

NBA superstar Njujork Niksa Džulijus Rendl tokom ljeta radio je sa košarkašem Partizana Zekom Ledejom. Zahvaljujući njemu naučio je neke nove poteze i on mu je dosta pomogao uoči početka nove sezone. Bivši igrač Los Anđeles Lejkersa i Nju Orleans Pelikansa poznaje Ledeja iz Teksasa, pošto su obojica rođeni u Dalasu, pa je ovo ljeto iskoristio da "ukrade" i neke trikove iz evropske košarke, pošto njih dvojica pokrivaju iste pozicije.

Otkrio je ovo Džulijus tokom razgovora sa američkim medijima uoči početka sezone. Među mnogim pitanjima vezanim za rad, treninge, očekivanja od nove sezone i sve, pitali su ga i kako je proveo ljeto i šta je radio u predsezoni. Odgovor je iznenadio mnoge. "NBA liga uzima mnoge koncepte iz evropske košarke i način igre tamo. Ledej mi je pokazao neke stvari koje tamo rade igrači koji i kako oni igraju. Trudio sam se da naučim što više, da vježbam i da napredujem tako što ću koristiti i te stvari iz evropske košarke", rekao je Rendl.

Uvjeren je da će Niksi ove sezone ostvariti više uspjeha poslije dovođenja Džejlena Bransona iz Dalasa, vjeruje da će sa takvim plejmejkerom ce tim zaigrati bolje. "Meni njegov dolazak mnogo znači. Lako ćemo se uklopiti, sjećam se kako je lako bilo sa Lonzom Bolom tokom prve sezone u Lejkersima, tako je i sa Džejlenom od prvog dana", zaključio je Rendl. Što se Partizana tiče, navijači crno-bijelih su sa nestrpljenjem čekli današnji dan, pošto se poslije osam godina ekipa zaigrati u Evroligi pred domaćom publikom. Rival će biti Armani iz Milana.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC