• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Moj motiv nije bivši klub, već nešto drugo! Ledej progovorio poslije sjajne partije: Moramo da slušamo trenera!

Autor Haris Krhalić

Zek Ledej je poslije meča sa Armanijem analizirao dešavanja sa terena i razloge poraza.

 Zek Ledej nakon utakmice sa Olimpijom Milano Izvor: MN PRESS

Partizan ni iz trećeg pokušaja nije uspio da upiše pobjedu u Evroligi. Armani je slavio u Areni (80:75), a jedna od svijetlih tačaka srpskog tima bio je Zek Ledej. Američki krilni centar odigrao je fantastičan meč, dao je 23 poena (5/6 za tr, 4/7 za dva, uz 5 skokova i 3 asistencije). Na njegovu žalost i žalost prepune dvorane, to nije nagrađeno onako kako su željeli. Ostao je gorak ukus u ustima.

Svjestan je svega toga i Zek koji je pred novinare izašao u majici sa likom legendarnog košarkaša Denisa Rodmana. Da su on i saigrači bili koncentrisaniji u samoj završnici utakmice rezultat bi možda bio drugačiji. Ovako će morati još da čekaju na evroligaški prvenac. "Teško je čovječe. Sitnice odlučuju. Moramo da slušamo trenera, da gledamo snimak, ostaćemo zajedno, borićemo se i bićemo bolji. Samo treba da ga slušamo i da napredujemo. Nismo pričali poslije meča o tim detaljima, više ćemo razgovarati na treningu u srijedu, kada budemo gledali snimak i detalje. Čeka nas brzo naredna utakmica", rekao je Ledej.

Zajedništvo stavlja u prvi plan, a među detaljima koji su odlučili pitanje pobjednika su i tri-četiri napada crno-bijelih u kojima su gubili lopte, čak nisu ni uputili šut ka košu. "Stvarno je teško, moramo da se držimo kao tim, da pratimo trenera, da čujemo njegove kritike, da budemo zajedno. Tek je početak sezone, mi smo najmlađi tim u Evroligi, Armani je iskusniji. Što se tih tačno detalja tiče, ne znam sada iz glave, moraću da vidim snimak i da vidim gdje smo tačno griješli."

Pohvalio je publiku i nada se da će nastaviti da dolaze i da bodre tim. "Navijači su bili sjajni, svi moramo da budemo zajedno, možemo da pobjeđujemo ove timove, iskustvom ćemo naučiti kako da 'zatvaramo' mečeve."

Za kraj je upitan i da li je imao posebnu motivaciju protiv Armanija, pošto je prije dolaska u Partizan igrao za italijanski tim. "Imam motivaciju kada igram za ovaj klub, za braću koja su uz mene na terenu, to je moj motiv. Svakog dana se budim sa tim motivom, moja majka je radila dva posla. Blagosloven sam što sam ovdje, nastaviću da se borim za ljude koji su ovdje sa mnom", zaključio je Ledej.

Pogledajte

02:50
Zek Ledej
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojćić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojćić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC