• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beron srušio Partizan, pa spomenuo i Zvezdu! Bili bez milosti u "Areni": Znao sam šta je moj zadatak"

Autor Haris Krhalić

Bili Beron odigrao je dobar meč protiv Partizana u Evroligi.

 Bili Beron nakon utakmice sa Partizanom Izvor: MN PRESS

Bili Beron (31) je sa Armanijem utišao punu "Arenu" i srušio Partizan (80:75). Italijanski tim napravio je preokret, nadoknadio minus i upisao novu pobjedu u Evroligi. Još jednom je Amerikanac pokazao da voli da igra protiv crno-bijelih, baš kao što je to bio slučaj dok je nosio dres beogradskih crveno-bijelih. Dao je 10 poena, uz savršen šut za tri (3/3), a u završnici prvog dijela pogodio je trojku uz faul, to je bio jedan od poteza koji je bio i te kako značajan za goste.

Po završetku utakmice je razgovarao sa srpskim novinarima i očekivano bio je zadovoljan uspjehom svoje ekipe. Pohvalio je i Partizan. "Oni su dobar tim, mi smo pokazali karakter. Napravili smo seriju, promijenili ritam utakmice. Bila je ovo pobjeda koja nam je bila potrebna", rekao je Beron.

Na početku meča je Partizan napravio seriju 13:2, poslije prve dionice bilo je 27:17. Priznao je i sam da je možda ambijent bio razlog toga. "Atmosfera je bila dobra, znali smo da će biti emotivno. Očekivali smo da će oni početi veoma agresivno, promašili smo neke šuteve iz dobrih situacija. Ušao sam u igru tada, znao sam da moram da budem neka vrsta varnice za tim. Što se očekivanja tiče, treba da se držimo zajedno kao tim, bez obzira na pobjedu ili poraz, da napredujemo kao ekipa, uloge će postati sve jasnije, bićemo komforniji jedan sa drugim. Imamo šansu da napravimo nešto, ali je rano da se priča šta tačno."

Na kraju je uslijedilo i pitanje o bivšem klubu, Crvenoj zvezdi. "Pratim Zvezdu stalno, pratim mečeve, želim im sve najbolje", zaključio je Beron.

Pogledajte

01:14
Bili Beron
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojćić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojćić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC