• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dragan Bajić najavio utakmicu sa Splitom: Imamo kadrovskih problema, ali se nadamo pobjedi

Autor Haris Krhalić

Trener Igokee m:tel Dragan Bajić najavio je gostovanje u Splitu.

 dragan bajić Izvor: MONDO/Screenshoot

Košarkaši Igokee m:tel se nakon pobjede u FIBA Ligi šampiona protiv češkog Nimburka rezultatom 91:74, okreću obavazema u regionalnom takmičenju.

Naredni protivnik u ABA ligi će im biti ekipa Splita koja u prva tri kola ne zna za pobjedu te zauzimaju posljednje mjesto na tabeli.
Trener tima iz Aleksandrovca Dragan Bajić nahvalio je ekipu iz Splita te je naglasio kako je njegova ekipa imala malo vremena za pripremu.

"Očekuje nas ekipa Splita, koja je otvorila sa tri poraza, međutim gledajući na protivnike nije bilo ni za očekivati da će ostvariti pobjedu. Ekipa Splita je dosta iskusna sa par sjajnih pojedinaca sa odličnim individualnim kvalitetima, i par mladih igrača koji unose tu energiju posebno u defanzivnom dijelu. Mislim da mi za ova 2 - 3 dana koliko smo imali vremena da se spremimo, pokušali smo da sugerišemo igračima na stvari u kojima je Split jako opasan. Moramo biti dosta skoncentirsani i da sve zahtjeve koje stavimo ispred sebe i ispoštujemo u najvećoj mjeri. Ako budemo imali pristup kao i u prethodne tri utakmice, ja se nadam da trebamo tražiti šansu kroz svih 40 minuta i ako nam se ukaže prilika onda možemo i da se nadamo pobjedi", rekao je Bajić.

Iskusni stručnjak je govorio i o kadrovski problemima u svom timu.

"Poremetile su nas povrede Talića i u poslednjoj utakmici i Maria Nakića koji je imao važnu ulogu u timu. O stepenu povrede još nemamo kompletan izvještaj, Nakić je na detaljnim pregledima i kad budemo imali više informacija obratićemo se javnosti", dodao je on.

Pobjedi se nada i košarkaš Igokee Kendrik Rej.

"Igramo novu utakmicu ovog vikenda protiv ekipe Splita. Gledamo da nastavimo naš ritam iz prethodnih utakmica, a mislim da imamo dobar ritam. Samo trebamo izaći na teren i odigrati našu igru, posebno odbranu jer odbrana dobija utakmice i ako to uradimo mislim da možemo pobijediti", rekao je Rej.

Utakmica između Igokee i Splita je na rasporedu u nedjelju (23.10) od 17 časova.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC