• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda ili Bajern, ko će se konačno "upisati" u Evroligi? Andrea Trinkijeri opet u Pioniru, ponovo protiv crveno-bijelih

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Crvena zvezda i Bajern u petak će igrati "derbi začelja" Evrolige, poslije kojeg će ostati samo jedan tim bez trijumfa

 Crvena zvezda - Bajern Evroliga Izvor: MN PRESS

Košarkaši Bajerna doputovali su u Beograd poslije napornog perioda (četiri utakmice u sedam dana), ali i neuspješnog početka Evrolige, 0-4. Sa istim skorom kao i Crvena zvezda, ekipa Andree Trinkijerija gostovaće crveno-bijelima u petak od 19 časova.

"Očekujem tešku utakmicu u jednoj od istorijski najvažnijih hala u Evropi. Definitivno idemo tamo sa ambicijom", rekao je Trinkijeri prije puta u Srbiju, gdje je od 2018. do 2020. vodio Partizan. "Znamo koji su izazovi predstojeće utakmice, jer smo bili u istoj situaciji i prije godinu dana. Moramo da se usredsredimo na stvari koje možemo da kontrolišemo, a to je naš nastup", dodao je Italijan.

Bajern je na početku sezone imao nekoliko "kadrovskih" problema, pa iz različitih razloga nisu igrali Isak Bonga, Elajas Heris, Džejson Džordž, Augustin Rubit, Žan Mark Šiško i Otelo Hanter. Za to vrijeme, i Crvena zvezda uvodi u takmičarski ritam novajliju Luku Vildozu i polako oporavlja Nemanju Nedovića, koji je skoro dva mjeseca van terena, još od uvodne faze Eurobasketa.

Trener crveno-bijelih Vladimir Jovanović najavio je da bi Nemanja mogao da zaigra u petak, ali je i upozorio da bi trebalo da se strpljivo priđe njegovom oporavku. On je apelovao na navijače i javnost da ne očekuju od starta potpuno spremnog Nedovića.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC