• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić dominirao protiv tima Grega Popoviča! Nikolin MVP ples, dabl-dabl i skoro savršena partija!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nikola Jokić upisao je dabl-dabl u pobjedi protiv San Antonio Sparsa.

 Nikola Jokić dabl-dabl protiv San Antonija Izvor: Profimedia

Nikola Jokić dominirao je protiv San Antonija i Grega Popoviča! U ubjedljivoj pobjedi Denvera (126:101) zabilježio je dabl-dabl učinak - 21 poen, 10 asistencija i 6 skokova. Na parketu je proveo samo 27 minuta, Majkl Meloun je odlučo da odmori startere usljed fenomenalne partije i svega prikazanog. Nikola je briljirao, imao je skoro savršen učinak, pošto je upisao samo jedan jedini promašaj iz igre, šutirao je 9/10 iz igre, promašio je jedan šut za dva (8/9), uz perfektan procenat za tri (1/1) i sa penala (2/2).

Veliku podršku imao je od dvojice startera Majkla Portera juniora (15, 9sk) i Džamala Mareja koji je pokazao da se polako vraća u formu (13, 9as). Efikasniji od srpskog asa bio je samo Bouns Hajland (24, 7as, 5sk). U timu najvećeg trenera svih vremena istakli su se Keldon Džonson (25, 4as) i Devin Vasel 20 (4as). Kako su Nagetsi igrali možda najbolje govori jedan statistički parametar, a to je da su šutirali 60.9 odsto iz igre (53/87).

"Imamo veoma nesebičan tim koji je uradio neke sjajne stvari večeras. Čak 37 asistencija, rekord sezone za sada. Presrećan sam što igramo ovako dobro kod kuće, pošto to nije bio slučaj prošle sezone. Još je rano, ali imamo četiri pobjede u četiri meča u Denveru. Drago mi je iz bog Bounsa, ne zbog poena, već zbog činjenice da je cijeli tim uključio u igru", poručio je Meloun. Nagetse sada čeka serija od četiri uzastopna gostovanja koja počinje baš u San Antoniju.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC