• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdina legenda se oglasila: Kod Duška sam igrao najbolju košarku!

Autor Dragan Šutvić

Nekadašnji bek Crvene zvezde i jedan od najboljih igrača u novijoj istoriji kluba Igor Rakočević govorio je o svom bivšem treneru.

 igor rakočević o dolasku duška ivanovića u crvenu zvezdu  Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda ima novog trenera - na klupu aktuelnog šampiona Srbije i regionalne ABA sutra će sjesti Duško Ivanović. Crnogorski stručnjak pominjao se prethodnih dana kao rješenje nakon raskida ugovora za Vladimirom Jovanovićem. Sada je sve jasno, bivši trener Baskonije preuzeće crveno-bijele.

Tim povodom se na društvenim mrežama oglasio Igor Rakočević, velika košarkaška legenda Crvene zvezde. Nekadašnji kapiten i bek kojem je klub povukao dres nakon odlaska u penziju sarađivao je sa Ivanovićem tokom godina igranja za Tau Keramiku (danas Baskonija), a te sezone bile su izuzetno trofejne. Španski tim osvajao je trofeje, a Rakočević igrao najbolju košarku u karijeri! Tako on tvrdi.

"Duško Ivanović. Veliki radnik, častan i pošten velikan u košarkaškoj struci. Trener koji je osvojio mnogo velikih trofeja i kod kojeg su mnogi igrači igrali svoju najbolju košarku. Ja sam jedan od njih", rekao je Rakočević i tako navijačima Zvezde ulio dodatnu dozu optimizma. Pogledajte taj tvit:

Podsjećamo, Ivanović je kao igrač osvojio dvije titule namijenjene prvaku Evrope sa ekipom Jugoplastike, a kao trener je napunio svoju vitrinu za trofeje.

Osvajao je kupove u Švajcarskoj, Španiji, Francuskoj i Grčkoj, a u prve tri zemlje bio je i šampion - sa Baskonijom čak tri puta! U jednom od tih španskih pohoda na trofeje važnu ulogu igrao je i Rakočević, koji je sa Tau Keramikom osvojio pet trofeja, a uz osvojena dva od svoja tri trofeja "Alfonso Ford".

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC