• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crvena zvezda otpustila Vladimira Jovanovića!

Autor Dragan Šutvić

Sporazumni raskid ugovora Zvezde i mladog stručnjaka Vladimira Jovanovića.

 crvena zvezda otpustila vladimira jovanovića  Izvor: MN PRESS

Košarkaški klub Crvena zvezda obavijestio je javnost o promjeni na klupi. Nakon nekoliko mjeseci nove sezone, crveno-bijeli otpustili su Vladu Jovanovića (38), talentovanog trenera koji je prije Malog Kalemegdana radio u FMP-u i Ciboni. U poruci koju je Zvezda ostavila na društvenim mrežama navodi se da je dogovor o prekidu saradnje postignut sporazumom, a posljednjih dana se u javnosti licitira o nasledniku Jovanovića.

Kao prvi kandidat za to mjesto ističe se Duško Ivanović, trofejni trener koji je sa Baskonijom tri puta osvajao prvenstvo Španije. Iskusni crnogorski stručnjak ima bogato iskustvo u Evroligi i od njega bi se očekivalo da "zategne" ekipu koja je na početku nove sezone doživjela veliki kiks protiv Zadra u ABA ligi i upisala niz poraza na međunarodnoj sceni.

Ivanović bi trebalo da naslijedi jednog od najperspektivnijih srpskih trenera, koji se u novoj ulozi nije snašao. Ipak, on se sa klubom za koji navija rastaje u prijateljskim odnosima, što je istaknuto i na zvaničnom sajtu Crvene zvezde.

"Klub se ovom prilikom zahvaljuje Vladimiru Jovanoviću na velikoj energiji, trudu i radu koji je uložio na izuzetno zahtjevnom mestu prvog trenera našeg seniorskog tima. O narednim koracima ovim povodom, i imenovanju novog prvog trenera ćemo obavestiti javnost blagovremeno i u najkraćem mogućem roku", navodi se u klupskom saopštenju.

Podsjećamo, Crvena zvezda je 8. jula imenovala Jovanovića na mjesto novog šefa stručnog štaba. Samo malo više od četiri mjeseca kasnije dogodio se raskid saradnje.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC