• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sve što treba da znate o mečevima Partizana protiv Barse i Real Madrida

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Partizan ide na dva možda i najteža gostovanja u Evroligi i mora da bude na svom maksimumu kako bi došao do pobjeda!

 Barselona - Partizan Evroliga Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana su trenirali u Areni, a onda su se zaputili u Španiju gdje ih čekaju dueli prvo sa Barselonom u utorak od 20:45, a onda u četvrtak od 20:45 sa Real Madridom. Oba meča biće prenošena na kanalima Sport kluba.

Ritam utakmica je paklen, a nakon pobjeda protiv Makabija i Splita u Beogradu sada crno-bijeli, koji su i dalje oprerećeni povredama, moraju da smognu snage da odu na dva jako teška gostovanja. Trener Željko Obradović je svjestan koliko će to biti težak posao. 

"Barselona je tim koji igra izuzetno agresivno i koji se prilagođava protivniku. Ima dosta akcija u napadu i probaju da igraju na različit način. Naravno, to im dozvoljava njihov sastav koji je veoma kvalitetan. Ekipa koja sigurno ima najviše ambicije u Evroligi ali to ne znači da mi nećemo otići tamo i probati da odigramo najbolju moguću utakmicu. Idemo i razmišljamo samo o Barseloni", poručio je Obradović.

Krilni košarkaš Partizana Džejms Naneli istakao je da ekipa mora da bude agreisvna i pametna ako želi da napravi bar jedno iznenađenje u Španiji. 

"Moramo da igramo agresivno u odbrani i pametno u napadu. Veoma su iskusan tim pun dobih igrača i mi moramo biti na više nego solidnom nivou protiv njih. Mi moramo da igramo našu igru, držimo se plana i pokušamo da ograničimo njihove dobre strane kojih ima puno, odnosno iskoristimo neke naše prednosti", istakao je Naneli.

Crno-bijeli na ove mečeve putuju bez Alekse Avramovića i Balše Koprivice, ali su tu oporavljeni Alen Smailagić i nedavno pristigli Vladimir Brodzijanski. Crno-bijeli odlaze na ove mečeve poslije tri pobjede u Evroligi u posljednja četiri meča i sa skorom 4/4. Barselona i Real imaju pobjedu više i na skoru su 5/3.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC