• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grci hoće da tuže Partizan, Mijailović se oglasio! Predsjednik crno-bijelih progovorio o zabrani

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Predsjednik Partizana objasnio je zbog čega drugi igrači nisu dobili dozvolu da igraju za reprezentaciju.

 Ostoja Mijailović o zabrani igračima da igraju za reprezentacije Izvor: MONDO/Uroš Arsić/MN Press

Partizan je pustio srspke igrače da budu dio reprezentacije, pa su tako Danilo Anđušić i Uroš Trifunović igrali u pobjedi protiv Velike Britanije (74:68), ali drugi košarkaši nisu mogli da igraju za svoje nacionalne timove. Tu su Janis Papapetru (Grčka) i Jam Madar (Izrael), a zbog svega toga su Grci pobjesnili pa su najavili i tužbu, zbog svega toga je reagovao Ostoja Mijailović.

Predsjednik crno-bijelih oglasio se na društvenim mrežama, čestitao je "orlovima" na trijumfu, pa je onda objasnio cijelu situaciju i razloge zbog kojih ostali igrači nisu bili sa svojim reprezentacijama.

"Samo povrede su nas spriječile da pustimo i reprezentativce drugih zemalja. U Pireju smo igrali sa minimalnim brojem igrača, a poraz će boljeti manje ako Srbija ode na Svjetsko prvenstvo", napisao je Mijailović na svom Tviter nalogu.

Na konferenciji poslije meča sa Olimpijakosom u Grčkoj Željko Obradović je rekao da "ne zna ništa o tome i da je to između kluba i nacionalnog saveza Grčke", a Papapetru je priznao da je htio da igra. "Nažalost, neću biti u reprezentaciji. Odluka mog tima je da ne pusti nikoga osim srpskih igrača. To je nešto oko čega ne možemo da zauzmemo stav. To je čudna situacija zbog koje smo svi tužni. Nemam šta više da kažem na tu temu... Nadam se da će u budućnosti situacija biti drugačija i da ću igrati u sljedećem prozoru za Grčku", kazao je Janis.

Podsjetimo, Partizan u Pireju nije mogao da računa ni na povrijeđene igrače Balšu Koprivicu, Dantea Egzuma, Alena Smailagića i Aleksu Avramovića.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC