• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan doveo peto pojačanje ove sezone: Srbija ga zapamtila, sad stiže u Željkov reket!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Partizan je dogovorio pojačanje pod košem pošto su tim prethodnih nedjelja "osakatile" povrede.

 Vladimir Brodzijanski u KK Partizan Izvor: Profimedia/Piotr Zajac/Alamy Live News

Dan poslije poraza od Olimpijakosa u Evroligi - Partizan je sve dogovorio oko novog pojačanja! Kao što se najavljivalo i prethodnih dana u medijima, Vladimir Brodzijanski (28, 211 cm) je stigao u tabor crno-bijelih i trebalo bi da pomogne timu koji su prethodnih dana pošteno "osakatile" povrede. U pitanju je Slovak koji igra na poziciji centra, a transfer je potvrdio njegov dosadašnji klub Bahčešehir.

"Hvala, Brodzijanski! Postignut je dogovor oko transfera slovačkog košarkaša u Partizan, a prelazi u Partizan, klub iz Evrolige. Još jednom da ponovimo - srećni smo što naši igrači idu u Evroligu i želimo Vladimiru sve najbolje u karijeri", stoji u objavi ovog turskog kluba.

Prethodno je Brodzijanski svoj ugled gradio u Španiji. Prvo je dvije godine igrao za Obradoiro, da bi potom od 2020. do ovog ljeta nastupao za Huventud. Takođe, ima iskustvo i sa američkih koledža (Prat, TCU), ali nije izabran na draftu 2018. godine.

Slovačkog reprezentativca zapamtila je i reprezentacija Srbije pošto je u toku kvalifikacija za Mundobasket igrao u "Pioniru" protiv "orlova". Na tom meču bio je i najbolji akter sa 23 poena. Nije ga služio šut (6/14), niti je Slovačka uspjela da ozbiljnije parira Srbiji (75:63), ali je pokazao da može da bude vođa svoje reprezentacije i nekoliko mjeseci poslije toga zaradio je transfer u Tursku gdje je igrao vrlo dobro u ova dva mjeseca.

Podsjetimo, Partizan je imao velikih problema sa povredama igrača, posebno visokih (van tima su trenutno Koprivica i Smailagić), a Brodzijanski je peto pojačanje crno-bijelih ovog ljeta.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC