• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počinje drugi "balon" u Sarajevu: Borac protiv Gorice nastavlja seriju pobjeda?

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Banjalučki Borac u utorak od 21 čas igra prvi meč drugog balona Druge ABA lige protiv Gorice, a narednih dana odmjeriće snage i sa Sparsom i Heliosom.

 Druga ABA liga: Borac - Gorica izjava Zoran Kašćelan Izvor: ABA league/Dragana Stjepanović

Odlične partije iz prošle sezone kao i sa početka ove svrstale su Banjalučane među favorite za najviši plasman, ali trener Zoran Kašćelan spušta loptu na zemlju.

Crveno-plavi nisu upisali nijedan poraz ove sezone, zabilježili su dvije pobjede u regionalnom takmičenju uz tri trijumfa u domaćem prvenstvu, dok hrvatski predstavnik još nije slavio u ABA ligi 2.

"Sezona se zahuktava i čeka nas mnogo više utakmice nego ranije kao i teži protivnici. Svaki turnir je priča za sebe i rezultati sa pređašnjeg nemaju puno značaja jer forme ekipa variraju. Ostvarili smo sve pobjede do sada, što je lijepo, ali nas ne smije uspavati jer sada svi još više žele da nas nadigraju. Nećemo mnogo misliti o protivnicima, već biti fokusirani na svoju igru. Čeka nas Gorica koja ne bilježi dobre rezultate, ali ima iskustva i može da bude veoma opasna ako se malo potcijeni. Uz to, promijenila je trenera, stigao je Vladimir Krstić koji će donijeti novu energiju i motivaciju", rekao je Kašćelan za "Glas Srpske".

Zanimljivo je da će ovo biti njihov prvi susret. Trebalo je da igraju sredinom novembra 2020. godine, ali je Gorica odustala od nastupa na balonu jer je imala mnogo igrača zaraženih virusom korona pa su Banjalučani upisali pobjedu službenim rezultatom 20:0. Kao i pred prvi ovosezonski balon, Kašćelan i sada ima problema sa sastavom ekipe.

"Srđan Gavrić i dalje je povrijeđen kao i Nemanja Reljić na koje ne mogu računati, ali će zato neki drugi momci dobiti priliku da se pokažu u dobrom svjetlu. To je ujedno i jedan od ciljeva kluba, odnosno razvoj mladih igrača. Odsustvo njih dvojice teško na­m pada s obzirom na to da nas čekaju tri utakmice u pet dana i malo je vremena za opravak. Ipak, kako nama, tako i drugima", dodao je Kašćelan.

Drugi balon turnir ove sezone održava se u Sarajevu, a drugi meč Borac će igrati u četvrtak protiv Sparsa od 21 sat, dok je treći susret na rasporedu u subotu od 15 časova protiv Heliosa.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC