• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nestvaran meč Nikole Jokića, odavno nekoga nije ovako "zatrpao"! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Poslije kraće pauze Nikola Jokić se vratio na teren i sada dominira!

 Nikola joki' postigao 39 poena Izvor: Profimedia

Kakav meč smo gledali! Igrali su Denver Nagetsi i Oklahoma i ekipa iz Kolorada je pobijedila poslije produžetka 131:126, pre svega nevjerovatnom Nikoli Jokiću. Srpski centar je ubacio 39 poena, a kao i na prošlom meču jako malo mu je falilo za tripl-dabl. Pored sjajne poenterske večeri uhvatio je 10 skokova i podelio 9 asistencija. 

Pored njega se istakao i Vlatko Čančar sa možda i najboljom partijom NBA karijere u kojoj je ubacio 20 poena, imao n 4 skoka i 5 asistencija, dok je Eron Gordon blistao sa 30 poena. 

Sa druge strane vidjeli smo odličnog, mirnog i koncentrisanog Alekseja Pokuševskog. Srpski polivalentni košarkaš igrao je 29 minuta, za to vreme je upisao 13 poena i 3 asistencije, a mogao je da bude junak svoje ekipe. Pokuševski je pogodio dva slobodna bacanja za vođstvo Tandera 120:118, ali je u posljednjem napadu Eron Gordon doneo produžetak Denveru, na asistenciju Jokića. 

Nije ovo bio jedini meč u NBA na kome smo gledali Srbe, pošto je za Majami ponovo na terenu bio Nikola Jović. Krilni centar Majamija je u pobedi svog tima nad Vašingtonom 113:105 na terenu proveo 12 minuta i za to vrijeme je upisao 7 poena uz 5 asistencija. Sa druge strane Deni Avdija je zamalo upisao tripl-dabl pošto je imao 12 poena, 9 skokova i 10 asistencija u timu Vizardsa.

Čikago Bulsi su savladali Milvoki 118:113 u sudaru divova! Janis Adetokumbo i Demar Derouzan su ubacili po 36 poena, a u ekipi Čikaga je Nikola Vučević uz 18 poena dodao i 4 skoka i 5 asistencija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC