• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PITAJTE TO PIKSIJA! Ivanović napravio šou pred meč Zvezde, pa progovorio i o pojačanjima: "Ne mijenjam mišljenje"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Duško Ivanović pred utakmicu protiv Virtusa pričao je i o meču, pojačanjima, utakmici Srbije...

 Duško Ivanović najavio meč protiv Virtusa, pričao i o orlovima Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda dočekuje Virtus u Evroligi u petak (18 časova), a uoči te utakmice šef struke srpskog tima Duško Ivanović odgovarao je na pitanja novinara na otvorenom treningu. Napravio je pravi šou, pošto je spominjao i reprezentaciju Srbije koja će istog dana od 20 časova igrati utakmicu protiv Švajcarske na Svjetskom prvenstvu, a navijači će i taj meč moći da prate u Pioniru poslije duela crveno-bijelih.

Upravo je to bilo jedno od pitanja za crnogorskog stručnjaka. Pošto se mečevi igraju jedan za drugim, hoće li biti ostvarena dupla pobjeda. Prvo Zvezdina, a onda i reprezentcacije Srbije. "Pitajte to Piksija", nasmijao se Ivanović i potvrdio da u timu vlada odlično raspoloženje poslije dobrih rezultata i serije pobjeda.

Upravo će u duelu sa italijanskim timom probati da nastave sa dobrim rezultatima.

"Prvo moramo da budemo svjesni da treba da nastavimo da igramo ovako kako smo igrali. Da poštujemo protivnika, ali da damo maksimum, igramo svoju igru i svoj način, a ne ono što protivnik nametne. Virtus je tim koji hoće da kontroliše ritam, igra taktički, umije da igra i brzo i polako. Traži slabosti u odbrani protivnika i moraćemo tome da se prilagodimo."

Miloš Teodosić je suspendovan na dva meča, ali bi ipak mogao da se nađe na parketu Pionira pošto je tim iz Bolonje uložio žalbu. "Vidjećemo, mislim da će igrati. Uložena je žalba, ne znam hoće li biti donijeta odluka do našeg meča. Ne razmišljamo o tome."

Neće moći da računa na Nikolu Ivanovića koji će biti van terena najmanje mjesec dana. 

"Još uvijek je tako, ne može ništa da se promijeni brzo. Mi smo tim koji uvijek i na svaki način pokušava da bude sve bolji, tako će i sada biti. Povreda je teška za njega i za nas, bio je jedan od naših glavnih igrača sa klupe, pravio je razliku. Ovi momci moraju da daju više."

Na dodatno pitanje da li su ostali zdravi odgovorio je sa osmijehom. "Moraće da budu."

Kada je došao na klupu Ivanović je na konferenciji rekao da "postoje dva načina za rad, da igrači putem treninga budu bolji ili da se dovedu pojačanja." Jedno od pitanja bilo je upravo to, da li se traže pojačanja. "Ne mijenjam mišljenje." Na novi pokušaj da se "iskopa" odgovor Duško je ostao dosljedan. "Ne mijenjam mišljenje."

Na kraju je pohvalio i publiku. "Navijači su super stvarno, ne mogu ništa da kažem. Daju momcima dodatnu snagu, ovaj ritam takmičenja je težak za bilo koga, pred njima daju još više", zaključio je Ivanović.

Pogledajte

02:40
Dusko Ivanovic
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC