• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Javio se zaboravljeni Zvezdin Amerikanac: Ovo je Duškov efekat! Crveno-bijeli srušili Partizan - a sve je isto kao prije

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nekadašnji plejmejker Crvene zvezde Endru Vizneski javio se sada i objasnio koliko Duško Ivanović znači ekipi Crvene zvezde.

 Endru Vizneski hvali Duška Ivanovića Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je savladala Partizan 90:74 u prvom "vječitom derbiju" u sezoni, a nakon toga smo dobili i prve reakcije na pobjedu crveno-bijelih. Mnogi su već pisali o uticaju trenera Duška Ivanovića na tim, a sada se oglasio i bivši plejmejker crveno-bijelih.

Amerikanac koji je svoju profesionalnu karijeru počeo u crveno-bijelom dresu Endru Vizneski je istakao kako je tim mnogo bolji od dolaska crnogorskog stručnjaka na kormilo tima, a pomenuo je tom prilikom i najveću legendu Zvezde!

"Efekat Duška Ivanovića na Crvenu zvezdu mora da bude prepoznat! Igraju isti igrači, nema većih promjena, a tim izgleda potpuno drugačije. Znam da će se Igor Rakočević složiti sa mnom", napisao je Endru Vizneski. 

Rakočević je više puta tokom karijere isticao da je Duško Ivanović najbolji trener sa kojim je sarađivao, a u intervjuu za MONDO je detaljno pričao o metodama rada Duška Ivanovića i tome kako je on napredovao kao igrač pod njegovim vođstvom. 

Što se tiče Endrua Vizneskog, on je profesionalnu karijeru počeo u Crvenoj zvezdi u sezoni 2003/04, a kasnije je igrao za Cibonu, Bon, Udine, Perm, Spartak iz Sankt Peterburga i na vrhuncu karijere Makabi Tel Aviv i Efes Pilsen.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC