• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Željko Obradović press nakon derbija Zvezda Partizan
 Željko Obradović press nakon derbija Zvezda Partizan

Obradović ljut zbog toga - bilo je katastrofalno! Željko otkrio probleme: Povrijedio se i Lesor, Alen sam tražio da igra

Pratite uživo konferenciju Željka Obradovića nakon prvog derbija u ovoj sezoni.

 Željko Obradović press nakon derbija Zvezda Partizan Izvor: Arena Sport /Printscreen

Crvena zvezda pobijedila je Partizan u prvom derbiju u sezoni (90:74). Nemanja Nedović i Luka Vildoza riješili su meč, dok je bilo vidljivo da crno-bijeli imaju dosta problema, prvenstveno u reketu. Upravo su u tom segmentu crveno-bijeli bili mnogo bolji (42:18 u poenima), a o svemu tome pričao je Željko Obradović.

Šef struke tima iz Humske prvo je čestitao rivalu na pobjedi, a onda je pričao o problemima u reketu. "Jedan od razloga su ti problemi sa visokim igračima, možete da vidite koliko minuta smo igrali sa klasičnom 'peticom'. Koncentracija je bila takva da se igrači Zvezde zalijeću na skok, uzimaju loptu i eto. Posljednjih pet minuta, tražim tajm-aut. Dva nerezonska šuta, bacanje lopte u ruke protivniku, nesportska lična. Sve se skupi", rekao je Obradović.

Upravo ga je iznervirala ta igra u posljednjih pet minuta, tada je Partizan poslije penala Pantera spustio minus (77:71), onda je kapiten ekipe dobio petu ličnu, kola su krenula nizbrdo. "Lesor nije trenirao od Madrida, povrijedio je lakat. Rekao je da je spreman da igra. Smailagić takođe, njegova procjena je bila da može, tražio je da igra. Brodzijanski je novi igrač, treba vremena da se uigra. Odigrali smo katastrofalno u posljednjih pet minuta."

Prokomentarisao je kratko tandem crveno-bijelih Nedovića i Vildozu, oni su zajedno dali 36 poena. "Činjenica je da su igrali izvanredno njih dvojica, kvalitetni su. To je to. Ovo je prvi derbi, biće ih još mnogo", zaključio je Obradović.

22:50

KRAJ

Otišao je Željko Obradović, poslije njega dolazi Duško Ivanović.

22:49

"BIĆE JOŠ DERBIJA"

Na pitanje da li je ovo bio najbolji derbi po kvalitetu nije se složio.

"Ne znam, to vi procijenite. Trudim se da kontrolišem sa klupe igru mog tima i to gledam, trudim se. Ovo je prvi derbi, biće ih još mnogo"

22:48

NEDOVIĆ I VILDOZA SU KVALITETNI

Prokomentarisao je igru Nedovića i Vildoze.

"Činjenica je da su igral izvanredno njih dvojica, kvalitetni su. To je to."

22:48

"PRIČALI SMO...."

"Jedan od razloga su ti problem isa visokim igračima, možete da vidite koliko minuta smo igrali sa klasičnom peticom. Koncentracija je bila takva da se igrači Zvezde zalijeću na skok, uzimaju loptu i eto. Posljednjih pet minuta, tražim tajm-aut. Dva nerezonska šuta, bacanje lopte u ruke protivniku, nesportska lična. Sve se skupi."

22:46

"IMALI SMO MNOGO PROBLEMA"

"Lesor nije trenirao od Madrida, povrijedio je lakat. Rekao je da je spreman da igra. Smailagić takođe, njegova procjena je bila da može, tražio je da igra. Brodzijanski je novi igrač, treba vremena da se uigra. Odigrali smo katastrofalno u posljednjih pet minuta."

22:45

OBRADOVIĆ: ČESTITAM

"Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobjedi. Žao mi je, igrali smo 35 minuta dobro.

22:40

Čekamo Željka Obradovića!

Nakon prvog derbija u novoj sezoni Partizan nema šta da slavi! Crvena zvezda je pobijedila najvećeg rivala i sada čekamo da počne konferencija za medije Željka Obradovića. 

UKRATKO

  • Crvena zvezda - Partizan 90:74
  • Poraz crno-bijelih
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije