• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šokirali Zvezdu, Budućnosti ubacili "stotku", Igokea mora da ih zaustavi - Zadar nikada nije slavio u Laktašima!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Puno trčanja i velika potrošnja mogli bi da nam prave problem zbog našeg rostera, ali vjerujem da ćemo biti na visini zadatka", poručio je trener Igokee Dragan Bajić pred duel sa Zadrom.

 Najava ABa liga 10 kolo Igokea - Zadar Izvor: MN PRESS

Košarkaši Igokee vratili su se na pobjednički kolosjek trijumfom nad MZT-om, ali ih u petak u premijernom meču 10 kola ABA lige čeka težak zadatak.

U Laktaše stiže ekipa Zadra koja je ove sezone priredila senzaciju pobijedivši Crvenu zvezdu u Beograda, a onda nastavila sa dobrim partijama tokom kojih često zna i da prebaci "stotku".

Zadrani su ispustili već dobijen meč protiv Budućnosti, potom su poraženi od Cedevita Olimpije, ali su se kao i Igokea radovali u posljednjem kolu pošto su rezultatom savladavši FMP 103:97.

"Očekuje nas nova utakmica u ABA ligi, gostuje nam ekipa Zadra koja bilježi jako dobre rezultate. To je tim koji njeguje specifičan stil košarke sa puno trčanja sa puno tranzicije, što iziskuje veliku potrošnju.. To može biti za nas problem u ovom momentu znajući širinu našeg rostera, ali vjerujem u svoj tim", rekao je trener Igokee Dragan Bajić i dodao:

"Vjerujem da ćemo biti na visini zadatka. Moramo da budemo skoncentrisani. Znaju da kažnjavaju svaku grešku protivnika kroz tu tranizciciju, tako da moramo da budemo na visini zadatka. Želim novu pobjedu u ABA ligi koja bi nam puno značila. Pozivam publiku da dođe u što većem broju i pomognu nam da dođemo do pobjede".

Zadrani imaju dodatni motiv, a to je da upišu prvu pobjedu ikada u Laktašima, pošto su na prethodnih 11 gostovanja u Republici Srpskoj poraženi.

Međutim, košarkaš Igokee Antabija Voler ističe da su on i saigrači spremni da osujete plan dalmatinske ekipe.

"Znamo da su kvalitetna ekipa i da dolaze ovdje po pobjedu. Spremni smo da učinimo sve da im otežamo i onemogućimo ih u njihovim ciljevima. Želimo da zadržimo dobar ritam i nastavimo sa pobjedama",  rekao je Voler.

I igokea i Zadar imaju skor 5-4 u dosadašnjem toku ABA lige i drže mjesta koja trenutno vode u plej-of.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC