• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJBITNIJE DA SU SHVATILI! Duško Ivanović nastavio da melje sa Zvezdom, pa odgovorio svima: Ne znam, meni je lijepo!

Autor Haris Krhalić

Duško Ivanović je konačno bio potpuno zadovoljan igrom svog tima!

 Duško Ivanović nakon pobjede nad Žalgirisom Izvor: YouTube/ KK Crvena zvezda mts

Crvena zvezda je uspjela da pobijedi Žalgiris 77:73 i tako ubilježi desetu pobjedu u nizu, od toga šestu u Evroligi. Poslije meča trener domaćeg tima Duško Ivanović je istaao da je očekivao jako težak meč, ali da je zadovoljan reakcijom svojih košarkaša.

"Kao što sam rekao pred meč ovaj meč će biti jako težak. Ali je najbitnije da su moji igrači to shvatili, a drugo što je bilo bitno je da su bili strpljivi. Mislim da je Žalgiris najbolji tim u Evroligi kada se igra posljednjih 10 sekundi u napadu. A mi smo u posljednjoj četvrtini imali strpljenja za njih", počeo je Ivanović.

Na konstataciju da njegov tim možda igrao lošije nego u prethodnim mečevima, nije se složio i pohvalio je rivala na ovom meču. 

"Ja mislim da smo mi bili na nivou, samo je Žalgiris do sada dokazao da je izuzetna tim koji igra sjanu odbranu. To je litvanska škola, oni igraju svoje, imaju talenta, svi mogu da pogode. Imaju pleja koji je i skorer i koji može da organizuje. Mislim da smo odigrali odličnu utakmicu, mada ste možda u pravu da nije bila lepa. Ali meni je bila lijepa", naglasio je crnogorski stručnjak. 

Jedan od novinara je ponovio Ivanovićevu rečenicu od prije nekoliko dana da je "Ivanoviću lako kada u timu ima Vildozu i Nedovića". 

"Slažem se, ali da ne zaboravimo ostale igrače koji su dali veliki doprinos ne samo ovdje nego i na ostalim utakmicama. Ali i drugi su dali veliki doprinos veliki doprinos ne samo ovdje i na ostalim utakmicama", istakao je on, a onda se oglasio o igračima na koje nije mogao da računa. 

"Imali smo sve koji su mogli da igraju i oni su bili tu. Nismo razmišljali o ovima što nisu tu. Nema opravdanja, da smo izgubili, da nam je falio Mitrović, ne. Mislim da je Žalgiris igrao mnogo dobru odbranu, pogotovo na liniji dodavanja, a u takvoj odbrani teško je i da pogodiš. Pogodili smo kad je bilo važno", istakao je Ivanović. 

Upitan je i zašto Ognjen Kuzmić nije igrao više.  "Ja gledam samo učinak koji igrači daju, a učinak jednog igrača za minut može da bude fenomenalan; A može da igra 30 minuta pa ništa. Samo ono što pokaže, a ne minutaža, to uopšte nije bitno", istakao je on i na kraju prokomentarisao igru Hasana Martina.

"Večeras je odigrao dobro, imao je dvije-tri akcije kada je uspijevao da uhvati skok ili iznudi faul. Mislim da je igrač koji je bolji nego što je bio, a daleko je od onoga što može da da", zaključio je on. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova buraz

Bravo za Duška, mada sam bio skeptik prema njegovom stvarnom znanju.... dobro je nekad i pogriješiti....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC