• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dvije operacije i veliki problem: Ova povreda je zaustavila karijeru centru Zvezde!

Autor Dragan Šutvić

Hasan Martin je ma današnju utakmicu protiv Olimpije došao na štakama, svi se plaše da je obnovio ovu povredu.

 povrede hasana martina  Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Hasan Martin je na današnju utakmicu u Pionir došao na štakama i svi su se uplašili da nije ponovo nastao neki ozbiljniji problem sa koljenom.

Centar je 2021. iz Budućnosti prešao u Olimpijakos gdje je imao start iz snova u Evroligi, ali problemi su nastali u februaru 2021. godine, kada je pokidao meniskus na utakmici sa Anadolu Efesom u Istanbulu. Hasan je morao na operaciju, a Olimpijakos ga je zamijenio pojačanjem u vidu Kostasa Kufosa. Nakon operacije Martinu je bio predviđen oporavak od dva mjeseca. Nije uspio da se oporavi u projektovanom roku, a kada je došlo vrijeme da se vrati sezona za atinske crveno-bijele već je bila završena. 

Situacija se za centra dodatno pogoršala kada je počeo sa individualnim radom, kako bi spremno dočekao pripreme i novu sezonu. Nakon što je osjetio da fizikalna terapija nije dala željeni rezultat, na savjet ljekara ponovo je legao na operacioni sto, zbog čega je bio i novčano kažnjen od atinskog tima. Martin nije bio spreman za početak sezone, a kao posljedica tih intervencija počeli su da mu se javljaju problemi sa butnim mišićem. Prije samo godinu dana Martin je propustio dvije utakmice zbog nove posjete doktoru, kada je izvlačio vodu iz oba koljena, takođe je zbog povreda propustio neke utakmice prvog dijela Evrolige, a zatim i najveći dio četvrtfinala sa Monakom prošle sezone. 

Ove sezone Martin nije imao većih problema sa povredama, ali današnja situacija i te kako brine navijače i stručni štab crveno-bijelih. Martinu je bila lijeva noga bandažirana i sva je prilika da je upravo povrijedio kritično koljeno.

Svi se nadaju da Hasan nije ozbiljnije povrijeđen i da ovaj nedostatak neće uticati na dobru igru beogradskih crveno-bijelih koji se nalaze u fantastičnoj formi od kad je tim preuzeo Duško Ivanović. 

Beogradski tim vezao je čak 10 pobjeda u svim takmičenjima dok u Evroligi nakon 13 kola ima skor 7-6 i nalaze se na devetom mjestu.

Upražnjeno mjesto povredom Martina na utakmici 14. kola zauzeo je Miroslav Raduljica koji je u Evroligi posljednju utakmicu odigrao još u oktobru.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC