• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić pred Partizan: Pobjede nad Efesom i Fenerbahčeom dovoljno govore o njima, uspio sam da vežem dva treninga!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Trener Igokee svjestan da će njegova ekipa biti potpuni autsajder protiv crno-bijelih.

 Najava Igokea - Partizan Dragan Bajić o Obradoviću i utakmici Izvor: MONDO - Goran Arbutina

Košarkaši Igokee u nedjelju od 18.30 časova dočekaće u Laktašima zahuktalu ekipu Partizana.

Aleksandrovčani su u proteklom periodu imali mnogo kadrovskih problema, pojedine utakmice igrali čak samo sa osmoricom ili devetoricom u rotaciji, tako da se trener Dragan Bajić prvo osvrnuo da dobre vijesti, a to je da sada ima više igrača na raspolaganju.

Možda će vas zanimati

 "Posllije poraza od Bahčešehira koji sigurno nije prijao idemo dalje. Uspio sam nakon dužeg vremena da vežem dva košarkaška treninga, da sam imao dovoljan broj igrača da radim pet na pet. Sigurno da ćemo u narednom periodu imati više sreće, igrači će biti zdraviji i bićemo konkurentniji u svim utakmicama", rekao je Bajić.

On se potom osvrnuo na protivnika

"Što se tiče Partizana, motiva ne smije nedostajati. Dolazi nam evroligaška ekipa predvođena sjajnim čovjekom i stručnjakom. O njihovoj snazi dovoljno govori da su ekiipa koja pobijedi i Efes i Fenerbahče. Sigurno su veliki favoriti gledajući stanje u kojem se trenutno nalazimo, ali pokušaćemo da pružimo što veći otpor, da nam ove utakmice služe za nešto dalje. Pokušaćemo napraviti što bolje rezultate i nadam se ako se ukaže prilika da ćemo ju znati iskoristiti. Nadam se i da će dvorana puna i da će publika uživati u vrhunskoj košarkaškoj predstavi", poručio je Bajić.

Košarkaš Igokee Nikola Tanasković nada se da će njegova ekipa prekinuti mini-seriju od dva poraza, odnosno tri u posljednje četiri utakmice.

"Dolazi nam Partizan, odlična ekipa, i to nakon jako bitne pobjede za njih u Evroligi. Mi imamo dva poraza, nadam se da ćemo taj niz sutra prekinuti. Spremamo se za njih kao za svakog drugog protivnika i nadam se dobroj košarci", rekao je Tanasković.

Utakmica između igokee i Partizana igra se u nedjelju od 18.30 časova u Laktašima, a poznato je i kolike su cijene ulaznica i gdje se mogu nabaviti.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC