• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aleksina najava "zapalila" Laktaše: Podrška pa vatromet! Naneli u šoku: Čudno, ali "kul" – svojima zvižde, a nas bodre!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Košarkašima Partizana trebalo je 20 minuta da napuste parket, a još toliko da izađu ih hale.

 Igokea - Partizan navijači vatrometom ispratili crno-bijele, Naneli oduševljen atmosferom Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Košarkaši Partizana nastavili su pobjedničku seriju trijumfom nad Igokeom 96:85 pred ispunjenim tribinama dvorane u Laktašima.

Uvijek kada Paritizan gostuje u Laktašima ima ogromnu podršku publike, a tako je bilo i ovoga puta, pa možda čak i više nego ikad, možda i zbog posebne najava utakmice koju je dao Aleksa Avramović.

Bek Partizana pred dolazak u Laktaše izjavio je da "cijela Srpska navija za Partizan", čime je vjerovatno „pecnuo“ navijače Crvene zvezde sa ove strane Drine, ali je definitivno motivisao fanove crno-bijelih koji su željeli da pokažu da je tako.

Aleksina najava bila je poziv za mobilizaciju navijačima Partizana da do posljednjeg mjesta ispune dvoranu u Laktašima, pa i više, jer je svaki djelić prostora bio ispunjen, stajalo se na prolazima, iza i pored tribina...

Publika u Laktašima izviždala je izlazak domače ekipe, a onda ovacijama dočekala crno-bijele, te posebno Željka Obradovića, koji je kao i prošli put srdačno otpozdravljao na skandiranje svog imena.

Cijelu utakmicu košarkaši u crno-bijelom imali su podršku sa tribina, posebno u trenucima kada se utakmica lomila, s tim da su u jednom trenutku i pretjerali pa je reagovao i službeni spiker zbog vrijeđanja sudija i porodice predsjednika najvećeg rivala.

Nakon sirene za kraj utakmice krenulo je veliko slavlje, a košarkaši Partizana najmanje 20 nisu mogli minuta da se upute ka svlačionicama od silnih navijača koji su napunili parket i svi željeli da zagrle svoje idole, fotografišu se s njima ili jednostavno proslave novi uspjeh.

"Sjajno je, atmosfera je sjajna. Nisam znao da će biti ovoliko navijača. Bilo je kao da igramo kod kuće, cijelo veče je bilo fantastično", rekao je u izjavi za MONDO Džejms Naneli.

Amerikanac je u julu stigao u Partizan na poziv Obradovića sa kojim je u dva navrata sarađivao u Fenerbahčeu, a ovo mu je bilo prvo gostovanje u Laktašima.

Američki košarkaš prokomentarisao je atmosferu u Laktašima i situaciju koja je već normalna kada dolaze beogradski vječiti rivali, da je publika na njihovoj strani.

"Ovo je nevjerovatno. Stvarno čudno da publika sa tribina zviždi domaćem timu, a tebe bodre, ali je bilo sjajno. Baš mi se svidjelo, bilo je cool. Nisam znao da će tako da bude, ni šta mogu da očekujemo, ali bilo je lijepo igrati ovdje“.

Koliko im je trebalo da dođu do svlačionica i čuju prvi komentar svog trenera, toliko im je, pa možda i još više trebalo od svlačionice do autobusa, jer su navijači bili posvuda. Svi su željeli da pozdrave i uslikaju se sa svojim idolima, a u jednom trenutku policajci su morali malo oštrije da zamole sve da napuste krcate hodnike dvorane u Laktašima.

Tačka na i bio je vatromet koji su navijači priredili ispred dvorane i tako ispratili košarkaše Partizana koje nakon dva gostovanja sada očekuje nešto duži boravak u Beogradu i serija od četiri domače utakmice.

Pogledajte

00:22
Vatromet
Izvor: Mondo/Goran Arbutina
Izvor: Mondo/Goran Arbutina

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova buraz

Naravno da je čudno... samo ti to ne kontaš....iz daleka si stigao....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC