• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Avramović pred meč sa Igokeom m:tel: Cijela Republika Srpska navija za Partizan!

Autor Haris Krhalić

Košarkaši Partizana sutra gostuju u Laktašima, a Aleksa Avramović očekuje veliku podršku navijača. S druge strane, Željko Obradović ističe kako u Banjaluci crno-bijeli imaju iskrene i prave prijatelje.

 Najava meča Igokea Partizan Izvor: MN Pess

Dan nakon povratka iz Istanbula, crno-bijeli od 13 časova treniraju u maloj sali Štark arene, a nakon toga slijedi put na novo gostovanje. U 12. kolu ABA lige, Partizan će u Laktašima igrati protiv Igokee. Utakmica je na programu u nedelju (25.12) od 18:30 časova.

Uoči nedeljnog duela, trener Partizana Željko Obradović očekuje podršku navijača koje kako on kaže crno-bijeli "u Banjaluci imaju dosta". 

"Idemo da igramo protiv Igokee. Znamo da u Banjaluci imamo prave prijatelje, iskrene prijatelje i dosta navijača. Ekipa Igokee je uvijek nezgodan protivnik, imamo iskustvo od prošle godine i izuzetne utakmice koju smo na nevjerovatan način uspjeli da dobijemo. Treba da iskoristimo jedan jedini trening pred utakmicu da reagujemo, pripremimo se i probamo da nastavimo ovo gdje smo sad. Iz dobre odbrane da dođemo do agresivnosti koja bi nam pomogla da odigramo dobru utakmicu", istakao je Obradović za zvanični klupski sajt.

Nakon prvog meča u Evroligi poslije povrede, Aleksa Avramović čeka šansu da upiše i prve ovosezonske minute u regionalnom šampionatu.

"Čeka nas nova utakmica, svi znamo kakvo ćemo domaćinsko navijanje imati jer cijela Republika Srpska navija za Partizan. Jedva čekamo da idemo u Laktaše i pokušamo da dobijemo taj meč. Znamo kako je bilo prošle godine, znamo da neće biti nimalo lako, ali idemo da se borimo", poručio je Avramović.

Kada su u pitanju ulaznice za ovaj meč iste se mogu kupiti tri sata prije utakmice u dvorani u Laktašima, a cijena je 40 KM. Kao i inače djeca do 10 godina imaju besplatan ulaz.

Možda će vas zanimati

Komentari 5

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova buraz

Glodari pstttt...ovo je Crveno Plavi grad ....

RBHM

Banja Luka navija za Borac

bl

Naravno Srpska i Banja Luka crno bijela.

Деда

Ај Борац!

Čova buraz

To ti misliš i tješiš se sinko....ne znam samo otkud ti takva glupa izjava....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC