• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čović o tri potpisa koja sve mijenjaju: Kampaco ima platu u rangu ABA lige!

Autor Haris Krhalić

Nebojša Čović pričao je o Dušku Ivanoviću, pojačanjima, Zvezdi...

 Nebojša Čović o pojačanjima Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda prije kraja 2022. godine odigraće još jedan meč, protiv Barselone u Evroligi u petak (19.00), a prije svega toga prvi čovjek kluba Nebojša Čović gostovao je na "Areni sport", u emisiji "U obruču". Pričao je o raznim temama, a posebno o Dušku Ivanoviću, pojačanjima i samim dešavanjima u klubu.

Posebno je istakao argentinski tandem, Fakunda Kampaca i Luku Vildozu. Nije krio oduševljenje zbog njihovih potpisa. "Zvezda se potrudila da vrati dva NBA igrača, u ovom slučaju dva Argentinca, Vildozu i Kampaca. To je dobro i za evropsku košarku i za Evroligu. Šta narod o tome misli? Vidjeli ste u Pioniru i u javnosti. Pričali su da mu dajemo avione, kamione, šest, sedam miliona. Kampaco je u rangu plaćanja sa nekim igračima koji su u ABA ligi, ni više ni manje", rekao je Čović.

Igrači u prvi plan, poslije serije dobrih rezultata, stavljaju šefa struke Duška Ivanovića. "Uradili smo sve ovo dovođenjem vrhunskog trenera Ivanovića, koji je uspio da homogenizuje ekipu. Naslijedio je ovaj tim, podigao je energiju, samopouzdanje i nivo rada. Kada smo ga dovodili, pokušali su neki da ogade priču, pričaju kako će igrači da trče oko hale, da trče na trepavicama, da radi ovo ili ono. Trening je rad, utakmica je rad, ako radite u redu, super, ako ne radite, onda kraj i doviđenja", zaključio je Čović i dodao da mora da postoji "sistem finansiranja u vrhunskom sportu i da treba da bude postavljen i da zavisi isključivo od rezultata."

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dejan

Covicu, najpametniji si kad cutis.

Dejan

1,8 miliona za polovinu sezone.. i to je urangu aba igraca. Umesto argentinskih zastava, sl. Put ponesite sns zastave sa likom Vucica..

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC