• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fakundo Kampaco, pa Tajler Dorsi! "Selili" ga u Partizan, a sada je SLOBODAN - stigla je potvrda iz NBA lige

Autor Dragan Šutvić

Američki šuter sa grčkim pasošem Tajler Dorsi se rastao sa Dalasom, nedugo nakon što je isti tim raskinuo saradnju i sa novi plejmejkerom Zvezde.

 tajler dorsi napustio dalas  Izvor: MN PRESS

Sjajni šuter Tajler Dorsi (26 godina) je slobodan, jer je Dalas raskinuo ugovor sa njim. Tu vijest objavio je poznati američki novinar Šams Šaranija i tako je postalo definitivno da su se Maveriksi rastali sa još jednim evroligaškim asom, nakon što su prošlog mjeseca ispratili i novog plejmejkera Crvene zvezde, Fakunda Kampaca.

Dorsi se ove godine vratio u NBA ligu poslije odličnih igara prošle sezone za Olimpijakos i za reprezentaciju Grčke, ali nije uspio da se izbori za mjesto u sastavu uz Luku Dončića. Objašnjeno je da će Maveriksi umjesto njega doveli "svingmena" iz Kanade, Ej-Džej Lousona i da će i on potpisati dvosmjerni ugovor.

Dorsi je 2017. odabran na draftu kao 41. "pik" sa koledža Oregon, ali nije imao duge epizode u Atlanti i Memfisu, jer je bio "spuštan" u njihove razvojne timove. Potom se 2019. preselio u Makabi i u Tel Avivu proveo dvije godine, a poslije toga je prešao u Olimpijakos, u kojem je prošle sezone postizao po 12,8 poena uz 37 odsto pogođenih trojki. Da li će se sada ponovo vratiti u Evropu? On je u decembru dovođen u vezu sa Partizanom, kao i prošlog ljeta, ali je Željko Obradović nedavno najavio da će crno-bijeli nastaviti sezonu bez promjena.

"Ne razmišljamo o tome i ne znam odakle insinuacije u tom smjeru. Imamo naš tim, igračima vjerujem od prvog dana i vjerovaću im. Sa Zoranom (Savićem) i stručnim štabom sam napravio tim, imali smo povrede u toku sezone i doveli smo momka koji je izvanredan, Vladimira Brodzijanskog i to je to. Čekamo da se vrati Balša (Koprivica) i idemo do kraja sa istim timom", rekao je "Žoc" poslije pobjede protiv Anadolu Efesa.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC