• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Magija stigla u Zvezdu - ova TRI POTEZA su dokaz za to: Zbog njega je Zvezdin Pionir bio PUN u nedjelju usred dana!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Pogledajte najbolje poteze Fakunda Kampaca na današnjoj debi utakmici protiv Borca

 Najbolji potezi Fakunda Kampaca na debiju za Crvenu zvezdu Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je u nedjelju rutinski savladala čačanski Borac, a najveću pažnju navijača crveno-bijelih privukao je debi najnovijeg NBA pojačanja Fakunda Kampaca. Kampaco je u ekipi Zvezde već nekoliko dana, sa njom je odradio nekolio treninga, dok je ovog vikenda dočekao i prvi meč, u kojem je zabilježio 11 poena i pet asistencija, za manje od 20 minuta provedenih na parketu. Argentinac i dalje nije registrovan za Evroligu zbog zabrane koju je to takmičenje izreklo beogradskoj ekipi 1. decembra, pa je plejmejker tek na današnjoj utamici mogao prvi put da pokaže magiju koju su sa nestrpljenjem isčekivali navijači.

Kampaco je u igru prvi put ušao u polovini prve četvrtine, a njegov debi ovacijama ispratila je publika. Na tribinama viorile su se argentinske zastave zbog Južnoamerikanaca, Kampaca i Vildoze. Fakundo je već do kraja prvog dijela zabilježio tri sjajne asistencije, a stigao je da postigne i jednu trojku. Prva asistencija bila je za Luku Mitrovića, kada je nakon sjajnog prodora podijelio plejmejker pas bez gledanja reprezentativcu Srbije. Nakon toga, Kampacovo dodavanje u poene je pretvorio i Stefan Lazarević, poslije odličnog kontranapada.

Pogledajte snimak iz prve četvrtine.

Kampaco
Izvor: Arena sport

Zvezda se u trećoj četvrtini odlijepila od upornih Čačana i tada se već naslućivala ubjedljiva pobjeda beogradske ekipe. Na samom kraju ovog dijela igre Fakundo Kampaco prisjetio nas je na svoje najbolje partija iz Real Madrida i flouterom uz zvuk sirene povećao je prednost crveno-bijelih na nedostižnih 20 razlike.

Pogledajte snimak.

Kampaco
Izvor: Arena sport

Pravi spektakl uslijedio je na polovini četvrte četvrtine kada je Kampaco nakon jednog prodora uposlio Kuzmića koji je završio zakucavanjem. Argentinac je ovim potezom istakao kandidaturu za najljepšu asistenciju dosadašnjeg dijela ABA lige. Zvezda je savladala Borac u Pioniru 86:57 i u dobrom raspoloženju će dočekati Barselonu 30. decembra u posljednjem meču u tekućoj godini.

Pogledajte sjajnu asistenciju jednog od najvećih pojačanja Zvezde u dosadašnjoj istoriji.

Kampaco
Izvor: Arena sport

Pogledajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC