• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zbog toga je Nikola najveći u NBA ligi - dječak će ovo pamtiti zauvijek! Oduševljeno gledao Jokića, Srbin se sjetio toga

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Fantastičan gest Nikole Jokića prema mladom navijaču koji je prije nekoliko mjeseci ispričao sjajne stvari o svom omiljenom košarkašu.

 Nikola Jokić poklonio dres dječaku Izvor: Twitter/msinger/Profimedia

Nikola Jokić je najbolji igrač NBA lige u posljednje dvije godine, ali slava koju je stekao u SAD nije promijenila njegov pogled na igru. I dalje se zabavlja na terenu i van njega, a i pored mnogo obaveza koje ima srpski centar stiže da ispoštuje sve navijače kojima je omiljeni košarkaš. Svakim danom ih je sve više, a mladi Džek Karl (11) zauzeo je svoje mjesto među fanovima još davno. Na video snimku iz marta on objašnjava zašto je Jokić njegov omiljeni košarkaš.

Taj snimak, između ostalih, vidio je i Nikola. Centar Denver Nagetsa sačekao je nekoliko mjeseci, a zatim priredio najbolji novogodišnji poklon mladom Džeku. Ispod njegove jelke našao se poklon - dres sa brojem 15, prezimenom Jokić i potpisom dvostrukom MVP-ja koji sigurno korača i ka trećem uzastopnom priznanju!

Pogledajte kako ga je Džek hvalio:

"Džekova ljubav prema Nikoli Jokiću stigla je do Nagetsa, a Džoker je vidio njegov snimak. Prije dva dana, u njegovoj kući pojavio se poklon od Džokera. Unutra je bilo ovo. Džekov tata mi je rekao da je ostao bez riječi sa najvećim božićnim poklonom koji je ikada dobio", prenio je Majk Singer, uz fotografiju Jokićevog dresa.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC