• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novinar čestitao Jokiću Božić, a njegova reakcija je hit! Srbin ga samo potapšao: "Nije moj, ali..." (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Srpski košarkaš Nikola Jokić ispisao je istoriju na Božić po gregorijanskom kalendaru i dobio čestitku, na šta je uljudno zahvalio i rekao da "tog dana ne slavi".

 Novinar čestitao Jokiću Božić - Nije moj Božić, ali... Izvor: Youtube/NBA on ESPN

Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je prethodne noći još jednu maestralnu utakmicu za Denver i tako istakao kandidaturu za treću uzastopnu MVP nagradu. Vukao je Nagetse do pobjede nad Finiksom poslije produžetka (128:125), a uspio je da obori i još jedan NBA rekord - postao je igrač koji je postigao najveći broj poena uz tripl-dabl na Božić, pošto niko do sada nije uspio da to učini sa 41 poenom kraj svog imena.

Dobro je poznato da se tradicija igranja na Božić i te kako njeguje u SAD, tada i igraju najatraktivniji timovi, ali je Jokić morao da objasni da se kod njega praznik ne obilježava 25. decembra. Nakon razgovora kraj terena, novinar mu se zahvalio i čestitao mu Božić, na šta je Jokić kulturno odgovorio: "Nije moj Božić, ali srećan vama Božić".

"Bila je luda utakmica, mnogo uspona i padova, mnogo serija za obje ekipe. Džamal Marej je bio sjajan kasnije, promašili smo nekoliko slobodnih bacanja na kraju, mogla je da bude i lakša utakmica za nas. Sjajno je sve ovo, ali to je samo jedna utakmica, svi mogu da imaju jednu dobru utakmicu", skromno je dodao Jokić čija ekipa je preuzela prvo mjesto na Zapadu. 

Za razliku od nekih prethodnih sezona kada su prilično mlako ulazili u sezonu, ovoga puta Denver djeluje možda i najstabilnije u cijeloj zapadnoj konferenciji sa skorom 21-11.

"Nastavljamo da se borimo, imamo i dosta rukija i drugih momaka koji mogu da igraju umjesto igrača koji su povrijeđeni. Srećan sam što igramo dobro i pobjeđujemo u seriji", rekao je Jokić i dodao da junaku pobjede Aronu Gordonu neće dozvoliti da se takmiči u zakucavanjima na Ol-staru da se ne bi povrijedio.

Novinar čestitao Jokiću božić
Izvor: Youtube/NBA on ESPN

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC