• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Maltretirali smo Jokića svaki drugi dan!" Hit priča iz reprezentacije - "Ajde Joko u Mekdonalds!" (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Nikola Jokić je te 2016. godine bio ubjedljvo najmlađi u reprezentaciji, a to je sa sobom nosilo neke zanimljive obaveze.

 stefan jović govorio o maltretiranju nikole jokića Izvor: Youtube/Košarkaški podcast sa Lukom i Kuzmoma

Nikola Jokić sada obara sve moguće rekorde u NBA ligi, aktuelni je dvostruki MVP tog takmičenja i uspuheva da uđe u istoriju sa nevherovatnim učincima protiv najboljih rivala na svijetu. Ipak nije uvijek bio najbolji košarkaš na planeti, a na Olimpijskim igrama 2016. godine u Riju bio je ubjedljivo najmlađi u ekipi Srbije. 

U košarkaškom podkastu sa Lukom i Kuzmom Stefan Jović se prisjetio tih dana i još jednom potvrdio koliko je Jokić uvijek bio na zemlji. Veterani poput Jovića i Teodosića su tada zbijali šale sa Jokićem i zadavali mu razne zadatke, ali njemu ništa nije bilo teško!

"Imamo Olimpijadu gdje smo maltretirali Joku. To je onako bilo... Ali ono što smo rekli, Joka je Joka. Njemu ništa nije teško. On dođe onako spontano, znaš kako šeta, kao Balu... Onda dođe Teo i kaže: 'Ajde Joko da ideš u Mekdonalds'. A mi na petom spratu i sve sa terase vidimo dole. Ono red, treba da se čeka dva sata. On dođe i kaže: 'Nema problema, ko će šta?' I sad ide od jednog do drugog, mi pišemo. Majstor ide dole, em čeka sat vremena, em je natovaren... I svaki drugi dan je to bilo", prisjetio se Jović. 

Na tim Olimpijskim igrama naš tim je završio kao četvrti u grupi i jedva je prošao u drugu fazu, a onda su "orlovi" pod vođstvom Saleta Đorđevića zablistali. Pobijedili su Hrvatsku u četvrtfinalu, razbili Australiju u polufinalu i na kraju se poslije poraza od Amerike vratili u domovinu sa srebrom oko vrata! 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC