• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SAŠA OBRADOVIĆ OPET U PIONIRU: Ovdje su ga obožavali, pa su mu zviždali, sad ponovo mora protiv Zvezde! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Legendarni stručnjak i nekadašnji reprezentativac se vratio na mjesto najvećih uspjeha!

 Saša Obradović ponovo u Pioniru Izvor: Tweet/AS Monaco Basket

Saša Obradović se vratio u "Pionir". Na mjestu na kome je pisao zlatne stranice svoje igračke karijere jedne sezone je bio i trener Crvene zvezde, a sada je stigao u Beograd da igra protiv svog tima. I u praznom "Pioniru" bez publike, emocije na njegovom licu su mogle da se vide.

Nedavno je sa Monakom gostovao Partizanu u "Areni" i tu su ga navijači vječitog rivala dočekali aplauzima, na čemu im se on odmah zahvalio. 

"Hvala im na tome, osjećam se super kao Srbin kada me neko poštuje na taj način. Velika je čast, jer cijela prošlost, sve što se dogodilo, ja sam ipak iz suprotnog tabora, ali to nije bitno", rekao je Obradović nakon tog meča.

Sada je prvo ušao u halu da osjeti teren, pozdravio se sa nekim poznatim licima kako ispred, tako i u hali, a snimljen je i kako zamišljeno šeta po centru terena. Pogledajte taj momenat: 

Obradović je upravo iz Monaka stigao u Crvenu zvezdu 2020. godine, a nakon odlaska sa klupe crveno-bijelih vratio se u "Pionir" u februaru prošle godine. Dobio je zvižduke jednog dijela tribina tada, a evo kako je to komentarisao poslije meča: 

"Svako plaća ulaznicu da se ponaša kako hoće, ne moram nikome ništa da objašnjavam, nikada nikome nisam u životu dugovao, tako vaspitavam i svoju djecu, da budu pošteni i časni ljudi, pa sve ostalo. Naravno da mi je krivo što se neko izražava na takav način, ali sam probao da se fokusiram na igru", rekao je tada Saša, koji je istakao da mu je jako žao što mu je korona u sezoni 2020/21 uskratila priliku da tim vodi pred punim tribinama:

"Jako mi je krivo zbog toga, vjerovatno bi sve bilo drugačije da je bio takav ambijent, uzeti su mi snovi. Nije važno. Ovo je Zvezdino odijelo u kom sjedim ovdje, sa njim ću da idem u top8", poručio je Saša Obradović tom prilikom.

Sada se vratio u "Pionir", a od 19 časova će voditi Monako u meču sa klubom člje "odijelo i dalje nosi". Tekstualni prenos tog meča moći ćete da pratite i uz MONDO. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC