• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grobari aplaudirali Zvezdinoj legendi, a kako će biti u Pioniru? Saša Obradović opet protiv svojih crveno-bijelih!

Autor Haris Krhalić

Saša Obradović sa Monakom gostuje Crvenoj zvezdi u Evroligi.

 Monako Crvena zvezda najava Izvor: MNPRESS

Crvena zvezda nastavlja borbu za plasman među osam najboljih u Evroligi. U duploj evroligaškoj nedjelji igra oba meča kod kuće, od Reala je izgubila, sada čeka Monako. Na klupi francuskog tima je Saša Obradović, legendarni košarkaš i trener crveno-bijelih koji se nije na lep način rastao sa klubom, podnio je i tužbu.

Kada je prethodni put bio gost u "Pioniru" dobio je zvižduke, a hoće li se isto ponoviti i večeras u hramu košarke? Prije nekoliko dana bio je sa Monakom u Beogradu, igrao je protiv Partizana i tada je dočekan aplauzima sa tribina.

"Hvala im na tome, osjećam se super kao Srbin kada me neko poštuje na taj način. Velika je čast, jer cijela prošlost, sve što se dogodilo, ja sam ipak iz suprotnog tabora, ali to nije bitno", rekao je Obradović poslije tog meča u Areni.

Sada je ponovo u srpskoj prestonici, ali će igrati protiv svojih poslije pobede protiv Olimpijakosa.

"Borba za pozicije je u svakom kolu i tako će biti do kraja. Biće slično kao protiv Olimpijakosa, Zvezda jei zgubila od Reala i željeće da pokaže karakter. Poznajem ekipu, publiku, igrače, biće veliki izazov", rekao je Saša o večerašnjem okršaju sa Zvezdom.

Što se prethodnog gostovanja u Pioniru tiče, Obradović je u februaru prošle godine imao emotivno obraćanje pred kamerama. Poslije meča i zvižduka sa tribina se obratio svima.

"Svako plaća ulaznicu da se ponaša kako hoće, ne moram nikome ništa da objašnjavam, nikada nikome nisam u životu dugovao, tako vaspitavam i svoju djecu, da budu pošteni i časni ljudi, pa sve ostalo. Naravno da mi je krivo što se neko izražava na takav način, ali sam probao da se fokusiram na igru", rekao je tada Saša.

On je bio na klupi crveno-bijelih od juna 2020. do decembra i zbog korone i svega što se dešavalo, ekipu je vodio pred praznim tribinama. "Jako mi je krivo zbog toga, vjerovatno bi sve bilo drugačije da je bio takav ambijent, uzeti su mi snovi. Nije važno. Ovo je Zvezdino odelo u kom sjedim ovdje, sa njim ću da idem u top8", poručio je Saša Obradović tom prilikom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC